AX ne vžge

Začel/a barbo, Marec 04, 2009, 08:11:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grozny

pa CPU ma napetost?
si zvezau kable prau?
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Mike666

Štrom ma do cpu-ja. le na tuljavo ga ne dobi.
Kable mam prav vtaknjene. ni mi jasno zakaj zaj ni iskre
hmmmmmm

Mike666

Mislim da bi mogo menjat vztrajnik in dustributor. zaj grem motor spet ven dam da to menjam.:argue1::Hammer3::Red-Irate:

pesjan

Citat od: Mike666;48401Mislim da bi mogo menjat vztrajnik in dustributor. zaj grem motor spet ven dam da to menjam.:argue1::Hammer3::Red-Irate:

kaj ima pa zaj vztrajnik veze s tem da nima iskre?? in še eno vprašanje kaj točno je dustributor :emot123:

Mike666

To je tisti mali pizdič ki je prišraufan na motor in bere obrate na vztrajniku(švungrad).
No jaz sem mel vztrajnik(švungrad) od ZX-a in tudi tale distributor ki pa ni bil kompatibilen z elektroniko za ax-a. sem zaj menjal vse komplet in zdaj vžge na prvo.
jutri pa testna vožnja.:funny34d:

grozny

ja vedno zeza kaka malenkose...

daj vrži gor kako slikco
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

pesjan

Citat od: Mike666;48423To je tisti mali pizdič ki je prišraufan na motor in bere obrate na vztrajniku(švungrad).
No jaz sem mel vztrajnik(švungrad) od ZX-a in tudi tale distributor ki pa ni bil kompatibilen z elektroniko za ax-a. sem zaj menjal vse komplet in zdaj vžge na prvo.
jutri pa testna vožnja.:funny34d:

vaaaa, čestitke :emot112: se prav da bomo mi isto nrdil :D

Mike666

Bok.
Zaj glih prišo domov. Se najem pa grem v garažo in bom malo poslikal pa še kaki filmček naredim.

Mike666

Evo slikico
Filmeki pa pridejo kmalu. samo da naložim.

pesjan

Citat od: Mike666;48448Evo slikico
Filmeki pa pridejo kmalu. samo da naložim.

No daj, pa temo zamenjaj ;) Dej to v menjavo mašine al pa kaj takega :)

pesjan

Mike666

Zaj teh par metrov kaj sem se pelal ti rečem da potegne ko satan.
ni bilo čutiti nikakršnega cukanja pa nič.v štandgasu normalno dela,zvok je brahijalen ker še ni aspuha gor (le prvi del).špuro pa mi vleče še v tretji.
Zaj še mu servis naredim jutri pa ga sestavim.

pesjan

Citat od: Mike666;48456Zaj teh par metrov kaj sem se pelal ti rečem da potegne ko satan.
ni bilo čutiti nikakršnega cukanja pa nič.v štandgasu normalno dela,zvok je brahijalen ker še ni aspuha gor (le prvi del).špuro pa mi vleče še v tretji.
Zaj še mu servis naredim jutri pa ga sestavim.

Èaki auspuh je treba lih mal predelat ane, al paše direkt? ker kolkr sm jst bral je malenkost drugačn od zx-a, pač tisti dil od kolektorja dol.  pa še neki me zanima, ko si menjal vbrizgl kaj to si komplet vse zamenjal?

Mike666

Aspuh samo malo upogni navzdol seveda axovega ker se drugače zadane na getribe. (pride preblizu). Vbrizg pa sem menjal celoten z sesalnim kolektorjem.