Centralna enota

Začel/a general, Februar 27, 2009, 06:29:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

general

Zdravo!

Kupil sem Xantio, vendar zraven nisem dobil daljinca za centralno zaklepanje.
Zdaj pa sem kupil en komplet v katerem sta 2 daljinca in srejemna enota. Zanima me, če mogoče kdo ve kje je originalna centralna enota on Xantije.

LP, Jan

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

general

Je letnik 95, mislim da je potem I.

garac

Potem je sprejemna enota na stropu ob vzratnem ogledalu je en pokrov ane? Sicer ti bo TCT, bolj natančno povedal, ali pa grega, ko se oglasita na forumu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

general

Da, za tisto enoto že vem. Zanima me glavna enota kamor so povezani vsi kabli od vratnih motorjev in od sprejemnika.

Saso89

General mene samo zanima kje si kupil daljinca pa krmilno enoto pa koliko si dal?
LP

general

Kupil sem kar preko bolhe. Prodaja jih eden iz Maribora, cena pa je 30€.
Sem pa našel tudi centralno enoto, nahaja se v sredinski konzoli zraven ročne zavore. Potrebno je podreti samo tisti del v katerem sta 2 stikala za zadnja stekla.

grozny

sedi 5!
dobro vedet.
a mas kako fotko kako si razmontirau? daj opiši malo. mogoče bo komu kdaj prau prišlo
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

picollo

A kdo ve kateri  tip krmiljenja  centralnega zaklepanja ima xantia pozitivno ali negativno.

alesz

Vglavnem vsi negativno.........signal pozicija 8   in  6

Saso89

Ali mogoče kdo ve kje bi se dala dobit ta centralna enota.?(Xantia l.99)
Sem preiskal celo Bolho pa tistega oglasa ni več.
Lp

general

Èeprav malo z zamudo pa vseeno. Danes sem uštimal celotno centralno zaklepanje, da dela kot mora. Prej so se mi zapirala samo vrata in prtljažnik, ni pa se zaklenil pokrovček za gorivo, pa tudi ključavnice niso bile povezane ker ni bila priklopljena centralna enota.

Najprej sem odprl tisti pokrov ki zakriva staro sprejemno enoto. Nato sem jo vzej ven iz pokrova in preveril vse kable, kam gre kateri in kaj odpira. Za tem sem samo še pregledal shemo novega dalinskega zaklepanja in vse skupaj prispajkav. Èez sem pomaknil termoskrčljive cevke in vse lepo nazaj zaprl.

Pozor! Ko boste odščipnili konektor od starega sprejemnika, ščipajte vsako žico posebej, da ne bo prišlo do kratkega stika!

LP, Jan