Težave C3

Začel/a cricket, Februar 25, 2009, 05:46:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cricket

Ja sem iz Lj, avto sem pa kupil v kranju.

skrbi me samo, da mi pod garancijo nebi naredil tko kot treba.

Pa nisem kupil v Ah Kranj. zaenkrat so še odnosi kr vredu, tko da še nepovem katera avtohiša je to.

grozny

alora
lambda sonda meri oz. beleži količine različnih plinov v izpušnih plinih.
glede na to pa pol regulura delavanje motorja oz. mešanico zrak/benzin katera se dozira v izgorevalno komoro.
če kot je že napisau Cricket so lahko vzrok slabe svečke in s tem slabo izgorevanje in umazan izpuh, lhko je usran filter zraka, lahko je........

en kup faktorjev kateri uplivajo na čistost/umazanost izpuha

upam da bo komu v pomoč

LP
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

garac

sonda
VIR: mehanik in voznik
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

avantgarde

Garač mene zanima če si ti naročen na revijo Mehanik in voznik, ker jst jo v prosti prodaji ne dobim (naj bi jo imeli na petrolu in OMV-ju).

Gox

Jaz jo ponavadi najdem na OMW pumpah. Vendar nove številke so zunaj dokaj pozno v mesecu ... po 18-em, še vedno nisem našel Februarske številke.

(Od ponedeljka pa sem naročnik :-))

Lp
Goran

avantgarde

gox hvala za odgovor , verjetno si jo bom tut jst naroču

LP

cricket

A mogoče kdo ve, kje bi najceneje dobil tisto črno plastiko, ki pride pod prednjim odbijačem. Upam da kdo ve zakaj se gre. Bom probal sliko prilepit.

garac

@avandgarde na omv Lahkovče-Moste ponavadi. Verjetno se bom tudi sam naročil, sicer sem se za revijo mehanik in voznik navdušil pred leti, ko mi je Toro (bine avtoodpad) posodil nekaj izvodov

@cricket, tiste plastike najbrž ni ponaredka, torej na servisu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

cricket

No pa smo.

Sondo smo zamenjal. Material + delo = 80EUR (kopija od NTK) al neki takšnega

Original pride nekaj čez dvesto eurov. Zrihtal mi jo je pa novak. Po domače rečeno isti material druga pakunga. Original je tolk dražja, zato ker je v škatlici od citroena. Vsa pohvala Novaku, ful so mi pomagal pa res so majstri.

Dintungo na glavi so mi pa tud pod garancijo zrihtal ( vsaj upam da so mi jo), da niso samo mal mašine opral. Bomo videl.

LP

cricket

Živjo

Mene pa nekaj zanima. Verjetno bo treba menjat ležaj pri prednjem levem kolesu, avto ima 80000km, pa me zanima če je to normalna obraba?

rs23

Odvisno po kakšnih cestah se voziš.

budala ki vozi

aaa

Citroenovc

No, ko že želiš izliti iz sebe negativno energijo okrog tvojega C3 - daj nam še kaj več povej o njem; recimo.
- kateri lastnik si,
- kateri model je,
- letnik, km, ipd,
- kje so ti ga servisirali,
- ipd ...
OK

LP
Primož

Xandrej

Ja pripeljan iz italije pa ima baje samo 12 000 kilometrov pa kot nov... Pa servisira ga pri mc donaldsu...:Hammer3:

budala ki vozi

aaa