Internet pri Vas doma ...

Začel/a Gox, Marec 12, 2007, 08:09:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Hitrost povezave je:

"Dial up\"
2 (7.1%)
anj kot 1024/256
2 (7.1%)
024/256
12 (42.9%)
eè kot 1024/256
12 (42.9%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 1

Gox

Ker je na forumu zelo veliko število priponk, ki presegajo 10MB in ve?, me zanima kakšen dostop do interneta imate?

Saj verjetno s ta starim "dial-up" om verjetno ?e zelo majhen procent ljudi dostopa do neta, glede na to da ?e na vseh straneh ponujajo raznorazne ADSL komplete in podobno ...

LP
Goran

Gox

Lahko dopišete ?e pri katerem ponudniku interneta ste, pa kakšno hitrost imate.

Jaz uporabljam SIOL-ov SOLO paket nadgrajen na 2048/384. (cca 32? / mesec)

LP
Goran

Tma

V firmi T2 10/10, doma SIOL 4/512 (čakam optiko na 5/5).
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

deyo

Jaz uporabljam SIOL-ov DUO paket 1024/256 kbit/s. Trenutno najve? kar lahko pride po Telekomovih ?icah do mene.

Markolin

Jaz tudi uporabljam SIOL-ov SOLO paket nadgrajen na 2048/384. (cca 32? / mesec)

gregor

VoljaADSL 1024/256,
gor priklopljena ena download mašina ki laufa 24/7 in pa dva občasna uporabnika.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

sušo

S sosedom si deliva Siol-ov ADSL 1024/256 prek WiFi, v službi UTP mreža na vhodu/izhodu pa nimam pojma kok je. Velik sam nas držijo nazaj s firewall-om.

neyc

kablska Triera net 8MB/1MB = 29,17?

hadei

Siol-ov ADSL 1024/256. Drag in za en ku**. Bljeek.
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

T-2,paket4/1+TV+telefon:emot66:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

saxovts

Damyan_vx

Triera 4 mega

Da mal na kratko razložim mojo zgobdo z internetom:
(rabim samo net)

Pa? ene 2 leti nazaj k se pojavi T-2 so cene neta padle, prej nism nič kej velik resno razmi?lju za net, mi je blo predrago in sem bil skoz na dial-up. Potem pošljem pogodbo na T-2, pa so mel neko sranje, sej se ?e verjetn spomnte, k je bil prevelik naval, in sem čaku na internet. potem naslednje leto aprila omogočijo razvezan dostop (za katerega sem poslal pogodbo), s tem da omogočijo do 1000 metrov od centrale al neki takega. potem podalj?ajo na 1100, 1200, in do 1300 in pri tem ostane dolgo časa. Men pa povejo da sem 1329 metrov od centrale in nimam pojma kako so to zmerli. Uglavnem ve? kot pol leta me jeb*** s temi 29 metri,  in kljub te?narjenju nič ne nardijo. SiOL-a pa nism hotu vzet ker je predrag in pa zaradi njegovega omejevanje konkurence so se mi zlo zamerli prav tako kot telekom, pa ?e neki se je dogajal v Naših krajih z telekomom, da so nas jeb***  
glede neta. potem ?e pozabim na T-2 (tud niso nič nardil, jaz pa ?e zmeri na dial-up)

No kon?no se je zmigal kabelski operater (vsaka mu čast) in mi pred kratkim omogočil kabelski internet (vzamem 4mb)

Pa ?e neki sm opazu: Odnos do strank je čisto drugačen kot pa siol in t-2, tu so mi lepo povedli kako je, pa ?e opravišli za mal zamude pa vse uglavnem zelo zadovoljen :)

(BTW: deljenje s sosedom odpade, ker je moj najbli?ji sosed enih 400 metrov stran, pa ?e računalnika ziher nima)

Pa ?e koga zanima sem doma iz Zre

aygo

Citat od: hadei;2235Koliko ???????!
4/1=31?,polno razvezan dostop
TV=12?
telefon prva številka=4?+2? druga številka
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

DAMYAN VX...kako si ti opisal ti je najbli?ji sosed medved. 400 metrov?

AYGO, ?e sem prav razumel in izračunal je to za ves paket (z eno ?tevilko) 47 ? ?!
[SIGPIC][/SIGPIC]