Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Zaradi mene...ti si začel, ne jaz...

garac

lej to je med vama z Xandrejem, sama se zmenita, kdo ima prav in kdo nima, kot sem že omenil, ne mi pisat kakšnih zs.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Pa saj nismo v otroskem vrcu. Se zdaj mi nisi odgovoril na cisto enostavno vprasanje. Sicer pa.me itak vec ne zanima kaki zakoni so v oz tam kjer zivis. Lahko noc

gule

Citat od: garac;196605Z xandrejem imata pač sindrom Janez, ki se je večno prepiral s pol foruma od Dyane, do SasoAzam, Xandrej...

Imam vedno prav in sem nepopoustljiv, meni že ne bo nihče pameti solil!

Ma ne bi jaz to tako opisal. Pač gre za neko nestrpnost in nevoščljivost, ki namesto konstruktivne debate od posameznih udeležencev, prehitro preraste v kup osebnih žalitvic, zelo težkih...:argue1:

To pa ne prenašam, namreč mislim, da smo zadosti civilizirani, da nikomor ne rečemo " da je omejen" in da živi nekje "dol"...:BigThumbs:

Zato sem pa vrnil v isti meri...

Za dober nasvet in namero, pa sem vedno dostopen...kar tudi tisti, ki me osebno poznajo zelo dobro vedo...

Ja in vozim se z 32 let starimi/novimi gumami na planino. In sem dokazal, da so isto dobre kot nove...:BigThumbs:

Eni pač imamo radi takšne vrste adrenalinske zabave, ker nimamo prav bandži jumpinga pod nosom in novi atomic smuči, ter denar za smučanje, pa ne mislim, da sem zato kaj slabši, ali manj vreden...sem srečen!

gule

Citat od: garac;196607lej to je med vama z Xandrejem, sama se zmenita, kdo ima prav in kdo nima, kot sem že omenil, ne mi pisat kakšnih zs.

Ne nameravam pisati nikakršnih ZS, niti tebi niti komu drugemu, saj ne kupujem luči za amija...:BigThumbs:

Vse kar mislim povem javno in brez uporabe žalitvenih izrazov.:emot112:

gule

Citat od: Xandrej;196608Pa saj nismo v otroskem vrcu. Se zdaj mi nisi odgovoril na cisto enostavno vprasanje. Sicer pa.me itak vec ne zanima kaki zakoni so v oz tam kjer zivis. Lahko noc

Šele zdaj si kolikor-toliko sestavil neki stavek, ki ga lahko tolmačim kot vprašanje.

In seveda odgovorim: Zakon predpisuje M+S pnevmatike z snežinko na vozilih. Ali letne z vsaj 4mm profila in verige v stanju pripravljenosti.

Ne pomeni, pa, da če imaš nove zimske gume in, če to razmere na cesti zahtevajo, da ti ni treba imeti verig...so obvezne za primer zelo visokega snega in planinskih prevojev, kot je npr. Komar, ali Ivan sedlo...ko policija ob vznožju takšne relacije kontrolira promet in vsakega, ki nima verig izloči iz prometa...

Razlika med Slo in BiH, pa je  v časovnem trajanju potrebe zimske opreme

BiH od 15.11-15.4; SLO od 15.11-15.3

Pravzaprav je vse temeljeno še na zakonu bivše države, ki so vsi malo "dodelali".

Čojko

Glej gule, andreja poznam že zelo dolgo in je res temperamenten sorte, velikokrat hitreje piše kot razmišlja, vendar sem prepričan, da ni z vprašanjem o zakonskih obveznosti zimskih gum v BiH nič slabega, zaničujočega ali česa podobnega mislil. Ni tak tip, verjami mi.
Smo si različni med seboj. Bodimo ponosni na to kar smo, srečni, ne pa biti nevoščljivi drugemu, ker ima nekdo nekaj več. Saj si je verjetno pošteno zaslužil z delom, trudom,... Gule imaš lepo družino, prijatelje, veliko si privoščiš, uživaš,... kljub temu da si marsičesa materialnega ne moreš privoščiti, kot morda kdo drug. Bodi ponosen na to. Marsikomu se kolca po vikend izletih, čevapih ipd.
Dajeta se.raje opravičiti en drugemu in se drugič berita v pozitivnem smislu, admin pa naj nato pobriše te neumnosti, ki res ne spadajo na forum.

gule

Citat od: Èojko;196617Glej gule, andreja poznam že zelo dolgo in je res temperamenten sorte, velikokrat hitreje piše kot razmišlja, vendar sem prepričan, da ni z vprašanjem o zakonskih obveznosti zimskih gum v BiH nič slabega, zaničujočega ali česa podobnega mislil. Ni tak tip, verjami mi.
Smo si različni med seboj. Bodimo ponosni na to kar smo, srečni, ne pa biti nevoščljivi drugemu, ker ima nekdo nekaj več. Saj si je verjetno pošteno zaslužil z delom, trudom,... Gule imaš lepo družino, prijatelje, veliko si privoščiš, uživaš,... kljub temu da si marsičesa materialnega ne moreš privoščiti, kot morda kdo drug. Bodi ponosen na to. Marsikomu se kolca po vikend izletih, čevapih ipd.
Dajeta se.raje opravičiti en drugemu in se drugič berita v pozitivnem smislu, admin pa naj nato pobriše te neumnosti, ki res ne spadajo na forum.

Èojko zdaj si pa ti začel...daj začnite še za mene denar zbirati na forumu, da si bom lahko kaj "privoščil" pa kupil gume novejšega DOT-a...he-he

Pusti pri miru in ne brani ga, ker nima pravice nikogar žaliti in zmerjati na ta način...

MSrougeZX

Malo bolj natančno tudi preberite napisano...ni ti napisal da si omejen, ampak je vprašal. Zame je to razlika, če mi kdo reče " ti si tele" ali me vpraša "kaj si tele?" Prvo mi je žaljivka, drugo pa ne. In Andrej ti je napisal to drugo varianto in verjetno s tem ni mislil te žalit, ti si pač na brzino prebral in zastopil kot da te žali. Pa nazdravje obema!
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

pa kaj a zdaj imata že vsak svojega odvetnika al kako?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: MSrougeZX;196623Malo bolj natančno tudi preberite napisano...ni ti napisal da si omejen, ampak je vprašal. Zame je to razlika, če mi kdo reče " ti si tele" ali me vpraša "kaj si tele?" Prvo mi je žaljivka, drugo pa ne. In Andrej ti je napisal to drugo varianto in verjetno s tem ni mislil te žalit, ti si pač na brzino prebral in zastopil kot da te žali. Pa nazdravje obema!

Oho dobro jutro prikolica...tebe smo še čakali...seveda si še ti moral svoj piskrček pristavit. Kadarkoli je kje Xandrej se še ti pojaviš...

Tisto "ali si ti" ali "ti si", pa res ne vem...ne omalovažuj moje inteligence...saj vsi dobro vedo, da je izrečeno v nameri, da se pikne.

MSrougeZX

Si z levo nogo vstal, dobronamerno sem hotel umiriti situacijo, ti pa mi vračaš s prikolico. Res ne vem kaj si naj mislim. Sem ti kaj grdega napisal al koji ti je k....?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Drva so prišla in smo ih zložili...so frišna, zato je dobro imeti še malo lesnega briketa v kombinaciji...z sinom sva pripeljala danes eno turo...30 paketov...

Ami se je kar fino posedel(predzadnja fotka naložen, zadnja brez tovora)...cena paketa 0,5 eur...

žabec

Te slike me pa spominjajo na čas ko sem z AMI-jem vozil skupaj material za hišo. Zadnej sedeže sem dal ven pa je bilo kar nekaj prostora za tovor.
Samo ena boginja je prava !

gule

Citat od: žabec;197248Te slike me pa spominjajo na čas ko sem z AMI-jem vozil skupaj material za hišo. Zadnej sedeže sem dal ven pa je bilo kar nekaj prostora za tovor.

Uhhh, ko dam zadnje sedeže ven...kaj že? Aha...stlačim notri komplet notranjost Cx-a, ali pa dva gorska bicikla, šotor in gajbo pira...:Hammer3: