Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: JureA;196570Menda so v Bosni včasih rekli:

- "Kakvi pijanci ovi Slovenci, piju vino k'o mi rakiju!"

Podobne so pijanske navade v Slo in v ZBD(Zedinjene Bosanske države)...res, pa da v BiH še nisem videl, da zjutraj pir pijejo...kar v Slo sem večkrat:BigThumbs:

Xandrej

Citat od: gule;196571Kaj naj to pomeni dol, pa kaj naj vse skupaj pomeni? Daj postavi vprašanje kot človek, ne pa nekaj ovinkariti okoli...:emot112:

Ne vem ali si ti omejen da ne razumeš vprašanja ali je dol (bosna) ali od kod so psnetki zakonsko menjava letnih gum in zimskih kot pri nas gor v Sloveniji? Ker če ni pa se ljudje vozijo na smučarijo z letnimi gumami mi je jasno da imajo vsi ketne gor ker to kaj je je daleč od zelo zelo velikih snežnih razmer.

Bo vredu zdaj?

gule

Ne bo v redu ti smrkavec štajerski...omejen pa ti je foter, ko te je takega naredil. Mislim, da imaš nekaj na Bmw-u pojdi polirat in sesat, ti nesramni paglavec...

Pa to gor in dol...ti si šovinist eto kaj si...

Pardon sem tudi sam Štajerc, ti si pa konjušar avstrijski...:emot112:

Xandrej

Glej... Ma ne da se mi sploh s takimi ljudmi ubadat res... :Hammer3:

gule

Ti se še kako ubadaš z mano...saj si mi napisal, da sem omejen, ko  sem vprašal kaj si mislil z svojim postom...si že začel z geografskimi in ostalimi žalitvicami v tvojem stilu...češ mi smo tam dol in se vozimo na letnih gumah, ker smo toliko neumni da ne damo M+S na avto...pa gremo na smučanje...ah pa kaj je to snega pri nas še v Kopru v maju več pade...

Xandrej

Mene boli pimpek za tebe pa za te tvoje mucke v avtu pa 32 let stare gume pa še kaj... Gor je za mene avsrija, nemčija, danska, dol pa koper pa hrvaška bosna pa grčija če si toliko omejen s tem kje ti živiš mene kratkomalo boli pimpek pa če živiš na luni...

Vprašal sem samo če je zakonsko omejeno kot pri nas to je to drugače pa resno ti povem nea se špilaj s takimi posti...

malo se zamisli ...

Čojko

Si ne bi vidva hribovca raje vesel božič zaželela, kot pa take pisala?

rsm23

Gule umiri konje, ker takšni "potopisi" vodijo samo na Pot Sv. Antona. Xandrej ni nič slabega hotel z oznako "dol"...
Pa kot Èojko pravi...lep božič ;)

gule

Ne, nimate prav, vsi, ki njega podpirate, ker človek nima prav in vedno nekoga žali po vseh temah tega foruma. Pri njemu, pa je vse vedno najboljše in 1A. On je meni prvi napisal, da sem "omejen". Pred tem, pa štrecnil z gumami, verigami in ostalim...dol in tako naprej...
 Oziroma prav žal mi je,da sem Slovenec, ker zaradi takšnih kot je on nas bijejo stereotipi v S-H govorečih državah nastalih na  področjih bivše Yu.

Ja in Èojko res je...želim vsem pravoslavnim vernikom vesel Badnji večer in Srečen Božič!

P.S. Sam sem ga že praznoval 25.12...:BigThumbs:

Xandrej

Razlika je če nekdo neka odkrito pove ko pa si mislijo pa govorijo okoli glej butla z 32 let starimi gumami familijo okoli vozi ampak ok mogoče boš kdaj razumel. To kaj pa pišeš gor pa trobiš že lep čas tukaj gor tak, da kakorkoli ti najbolj veš ker me poznaš. Vem da me nočeš jaz tebe tudi ne ampak vseeno. kakorkoli upam, da bo kaki admin to sranje popucal pa več ne sodelujem v kakih tvojih temah sploh...

garac

janez-stauss sindrom pač, saj smo vajeni.
Ego, jogurt, da te kap, samo ne pošiljat zasebnih sporočil, kdo je kaj in kdo koga in kaj pobrisat.
Pospravit vsak svoje kakce pa je.

Kateri avto je najboljši na svetu?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Andrej, ali kako ti je že ime, a bi ti vsaj en popoln stavek napisal, da bi jaz razumel kaj želiš povedati? Namreč vsako malo izpustiš kakšno črko ipd...vejice in ostal ne omenjam, ter neke besede-popačenke, ki im pomen verjetno še sam ne razumeš.

Ne vem, če ti moje teme ne ugajajo, zakaj ih tako podrobno preučuješ?

Verjetno si res neki manijak, ki živi na temo popolnosti, ali?

gule

Citat od: garac;196598janez-stauss sindrom pač, saj smo vajeni.
Ego, jogurt, da te kap, samo ne pošiljat zasebnih sporočil, kdo je kaj in kdo koga in kaj pobrisat.
Pospravit vsak svoje kakce pa je.

Kateri avto je najboljši na svetu?

Garač kaj ima moje prijateljstvo z Janezom tukaj? Ali si na kaj drugega mislil? Prosim pojasni, ker me prav zanima...

Xandrej

Mah bi kakce pobrisali pa jih nemoremo. Gule glej res se mi ne da vec. :BigThumbs:

garac

Z xandrejem imata pač sindrom Janez, ki se je večno prepiral s pol foruma od Dyane, do SasoAzam, Xandrej...

Imam vedno prav in sem nepopoustljiv, meni že ne bo nihče pameti solil!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/