Kamen v vetrobransko

Začel/a Citroenovc, Februar 12, 2009, 08:42:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Ola,

naše prelepe posipane ceste so danes donirale en dokaj velik kamen ki se je prav neprijazno odbil od vetrobranskega stekla pred sopotnikom in pustil 2-3 mm premera veliko luknjico globine cca 1mm ... K sreči nobene pajkove mreže ipd ...

Preden se pojavi priložnost, da se zadeva razširi -bi dal zaliti, saj mislim da se bo to lepo dalo zaliti in spolirati - zanima me predvsem katerega izvajalca priporočate?
Plačala bo pa menda moja zavarovalnica.
OK

LP
Primož

garac

Dobro je, da zadevo čim prej saniraš, da ne pride v luknjico nečistoča.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

@gaši - sem si že omislil neko nalepko v velikosti kovanca ki je namenjena "premostitvenemu času" ...

@dvorjan - resno dobri? ker v službi mi jih je sodelavec totalno odsvetoval ...
OK

LP
Primož

rok.si

Ah, blagor modernim lepljenim steklom, da naredi samo prasko.

Jaz sem tudi enkrat na avtocesti kasiral kamen v sipo, darilce ruskega tovornjaka, steklo pa se je razdrobilo na miljon kosckov. Pravzaprav je najprej popolnoma razpokalo, nato pa je cez nekaj kilometrov pri prvem izvozu iz AC na diletacijski fugi nadvoza reklo "bum" in se vsulo po meni... Brr, upam da cesa takega nikdar vec ne dozivim.

Dr. MadMan

Jaz sem tudi imel enak problem cca 5 let nazaj na Xantiji in so mi pri carglassu zaflikali in do danes zadeva drži in ni za opazit.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

dvorjan

@Citroenovc:
Ves kako je pri Carglassu. Imajo par mojstrov, ki obvladajo, pa par amaterjev, ki se ucijo. Samo ce prides tja ves tecen in picajzljast pa zacnes sprasevati vse mozno ali se bo kaj poznalo itd., ti bodo po vsej verjetnosti dali mojstra - samo da bo mir. =)

Sem pa tudi jaz slisal o Carglassu tako + in -, drugih pa pravzaprav ne poznam.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lamy

Da še jaz povem kolko šip sem že zamenjal, vse skupaj od kar vozim sem menjal natanko 5 vetrobranskih stekel.

Glede na to, da sem se vozil vsaki dan mimo ene lepe pečine je to še malo. Xandrej jo tak pozna. No, 4x sem mogel menjat zaradi kamnov iz pečine, 1x pa zaradi tovrnjaka pred mano.

Menjal pa sem 1x na Xsari, 1x na Xm (gigo še ena informacija za tebe), 1x C3, 1x Saxo in še na enem drugem avtu.

Sem pa vedno imel zavarovana stekla, tak da je vedno krila zavarovalnica.

Menjavat sem pa hodil k enemu v Mariboru na Titovi cesti (sem že pozabil kak se reče firmi, mogoče boš ti vedel Xandrej). Sem bil vedno zadovoljen z njim. Vedno, so naredli zelo strokovno, ne površno in dokaj hitro

Pa še zanimivost, šef firme je imel srebrnega XM, mislim, da je bil letnik 91, 2.0 je pa drugače bil iz Selnice ob Dravi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

leina

Carglass mislim da tu ni konkurence!!!!!!
ce bos se odlocil mi javi da pubecom povem da na tebe se posebej pazijo jim das za kavico pa bos imel to porihtano tako kot treba!

Citroenovc

No končno sme našel čas, da sem šel najprej na zavarovalnico uveljavit odškodninski zahtevek - vse je šlo BP - dobil sme tudi spisek priporočenih izvajalcev, s katerimi imajo direktno pogodbo - na 1. mestu je Rogelj, ki mi ga je že več ljudi priporočilo - tak oda bom po moje šel kar k njemu ...

Drugače pa je danes spet priletel kamen - počilo je ko sto vragov - tokrat sem ga fasal na streho kakih 10cm od roba šipe ... in je seveda odkrušil barvo :-(

Pa jebemti tole peskanje ... letos res nimam sreče ...
OK

LP
Primož

Xandrej

Pa človek imaš nov avto zdaj pa boš neko čungalunga šajbo noter zmontiral. Idi na servis po originalno! Vem, da na Avto city majster zamenja šipo v nulo pa še original je.... S citroenovim znakom!

leina

pa nena ti z totimi avto city ker so tam sami cukrpekarji, sploh ne vedo kaj delajo tam
pa mi verjami da ne govorim kar tako na pamet ker sem sam tega foha in sem ze izkusil kaksno znanje imajo tam na servisu!!!
in ko sem se jaz delal na servisu in bi taksne oslarije delali kot tam pocnejo bi nas sef ze zdavnaj nagnal!!!!! toliko o tem avto citiju!!!!!!!
PA NENA TI MENI ORIGINAL samo stempl je original!sipo za citroene pa dela cungalunga firma kot si zapisal z citro znakom!!!!

Xandrej

Glej pri njih servisiram 4 avte že 5 let pa sem zaenkrat zadovoljen. Seveda pa sem vedno zraven. Kak pa ti veš kako je pa jaz ne vem. Jaz si sigurno nebi dal vgradit šajbe brez original štempla pa če je zaradi mene v spodnem dupleku delajo...

Si na Plusu delal? Ali pa na Petoviji? Nekje tukaj ne?

leina

Na nobenem od teh servisov ker bi me bilo sram delat na taksnih servisih!!!
Pelji malo v avstrijo na servis pa da vidis kaj je to vljudnost pa tako naprej da se o kvaliteti dela sploh ne menim(posvecanju problemov)!!!! toti tukaj pri nas bi samo nekaj na rac prikljaplali pa neke softwere menjavali pa taksne oslarije!!!!
Sem delal na malo bolj kvalitetnem servisu pa si taksnih napak kaj sele obnasanja do strank nismo smeli dovolit!!!
STRANKA JE KRALJ in to se morejo nekateri servisi zavedat!!
kar se pa tice original delov pa sem videl na lastne oci kaj je original!!!
od originala je samo stempl in to je vse

Xandrej

No glej jaz sem s pubeci prijatelj, in se niti sam ne smatram kot stranka. Kadarkoli sem imel kakšen problem smo rešili kot je treba. Na noben avto nisem dajal novega softweara... Ne diraj lava dok spava. je pa res, da je vsepovsod tako, da smo ljudje zadovoljni tam drugi pa drugje...

ja ko pripeljam v avstrijo avto za 40 000 jurjev na servis rabm 2 kreditni kartici zraven... Kaj si nor. Bi me prav zanimalo koliko bi bil serivis gori??? Nebi raje.

Je pa res da sem tudi sam tehnik ma malo porihtam stvari sam koliko se le da. Pa še to mora bit v nulo drugače nisem zadovoljen.

off:

Daj mariborčani lahko bi se za kako pijačo zmenili da kako rečemo? Z uporabnikom ''laguna'' sva se že nekaj menla...