DAK oziroma dva

Začel/a primado3, Februar 10, 2009, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

primado3

Na primorskem prodajo Dak-a. Sam sem mislil vzeti oranžnega, pa je za mene prezahtevna obnova. Je letnik 83, motor dela. Bel je mogoče za dele.
Oranžnega možak daje za cca300eur. Èe koga zanima! tel 053646014.

janez

Prilika. Vedno manj ali skoraj nič jih je.Oranžnega bi se še dalo zrihtat po mojem mnenju. Velik dela in volje. Èe ima kdo viška 300 eurov in kak plac naj čim prej odpelje.Belega pa za dele ,takoj razstavit in shranit tiste kose, ki so specifični od daka in so še dobri. Ceno verjetno ne bo spustu, kasneje pa bo šlo na odpad. Jaz bi vzel pa nimam kam postavit. Žal. Že Hymer mi zasede pol dvorišča.
300 evrov pa en plac, in sta rešena.
Hitro...

lp Keža

Mike666

plac mam ampak dnara ne.
Tisti bel pa je že nekaj časa tam kak je že zlezel v zemljo.

sušo

A niso rabl u Citroenovem Konzerva-toriju DAK-a? K ga še nimajo.

Mike666

Ma sem jim jaz ponujal GA-ja pa niso resni!

sušo

Ker ga al pa mogoče jih imajo dovolj, dočim DAK je specifika za Cimos. So se prou v Kopru spomnil enojna dvižna vrata namesto dvojih "polkno" variant.

Mike666

Ja kolko mi je znano vsaj pred 2-ma letoma ga niso meli not. Samo GSA-ja

sušo

A? Viš to pa nism vedu. Zanimivo.
Mogoče mi bo pa ratal letos se zgužvat na bus za Konzerva-torij in bom preveru na face of the place...

dyfan

Jao kakšna škoda, da se je pustilo Daka tako dolgo propadati! In to kar dva.
Èe bi imel vse pogoje, bi vzel oba in poskusil enega rešit. Ampak žal, žal...
Lep pozdrav!

primado3

Ma mogoče bo pa še spustu ceno????
Bel se ni pogreznu, so ga zakopali, da so lahko šaro not vozili:emot112:

janez

Aja, ne vem če sem omenu kje. Zdaj pa iščem Daka ali Gerija za svojo uporabo. A sta ta dva še na voljo ? Sicer bi rad dobil kaj bolj voznega. Sem danes enga gledal...hmm...,če bi ga vzel in sestavil mehaniko bi šlo, sam spet nemogoč avto za pleh zrihtat in bi bil kaj slaba reklama za mene. Raje ne. Iščem dalje, kaj bolj voznega in kompletnega... Ne bi rad pristal na Golfu cadiju ali slično.
Opcija je da si enega naredim sam...pfff...cajt...

lp

Mike666

Janez tega ko si šo gledat maš slučajno kako fotko.
Tud jaz iščem vsaj kolko tolko dobrega za sev eda male pare in bi ga čez šas počasi rihtal, ker bi rad mel enega potovalnega za daljše ture.

janez

Sory nisem slikal. Stanje pa tud s ceno nisem prišel skup. Pol pa sem še pustil ...dal na čakanje.

Mike666

garac

Na autonet se je pojavila ena diana pick up, ki je kar neki... Prodaja jo firma Aniso, kao strokovnjaki za obnovo. Piše redek model. 400€, zgleda bolj za v prešo, kot za obnovo, mogoče je prodajalec mislil, da gre za diano geri, ampak tisto na sliki se mi zdi ena odrezana AK Diane
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/