RT3 navigacija

Začel/a Admiral, Februar 08, 2009, 12:23:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Admiral

Pozdravljeni, pred kratkim sem kupil C8 in naštudiral ogromno funkcij ki mi jih ponuja. Zataknilo pa se je pri navigaciji.
Zadeva ne najde satelitov??? Ko sem pregledoval verzije softwerja sem ugotovil da GPS verzije sploh ni??? Ostale verzije so naslednje:
Software version- unit  5.52.A-2 /11.1.06
CD: 07.73
FP:7.60.0
GSM: 7.40
GPS: ---
Tukaj po mojem nekaj ne štima? Sem gledal Euro van forum in nisem našel nadgradnje samo za GPS.
Ali ima kdo kakšno idejo kako naložim software samo za GPS?

Hvala za pomoč

dvorjan

Kaj pa ce dejansko nimas navigacije vgrajene?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Admiral

Tudi možno?! Vendar kako lahko to preverim? Èe zaženem simulacijo z ustreznim CD-jem zadeva kaže pot vendar je to samo simulacija. Poleg tega so v zgodovini ostali naslovi prejšnjega lastnika (Belgija ), zato kar dvomim da ni navigacije.

Xandrej

Imaš enak problem kot sem ga imel jaz. V nosilcu antene je GPS antena ki pa se napije vode ter prekinja oz. neha delovat...

Nov nosilec stane 108,00€ in zadeva bo delovala... Prejna C5 je bila stara 8 let pa je to delalo ta pa 4 pa je že bilo hin. Meni je satelite vleklo samo po določenem času pa e to sredi maribora 4-5 zdaj mi jih vleče 11...

Imam pa tudi zadnjo verzijo programa za nadgradnjo ter karte za vso evropo. cd player naenkrat zna brat tudi MP3...

Admiral

Kaj naj rečem zelo verjetna zadeva, sem tudi razmišljal,da je z anteno nekaj narobe. Najlepša hvala za info. Mogoče veš kako se odstrani antena, sem kar priročen za take stvar zato bi se lotil sam. Ali gre z vrha ali moram priti pod stropno oblogo?
Kaj pa to da ne kaže verzije softwerja v meniju a je to povezano z anteno??

Hval še enkrat

karte ???

garac

karte mislim, da so 40€ imaš ponudbo na bolhi ali pa ne avton*t. Pa še jezik ti prenastavijo pa te zadeve
Ko jih je xandrej kupoval se mi zdi, da so bile cenješe
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Admiral

Citat od: Xandrej;46555Imaš enak problem kot sem ga imel jaz. V nosilcu antene je GPS antena ki pa se napije vode ter prekinja oz. neha delovat...

Nov nosilec stane 108,00€ in zadeva bo delovala... Prejna C5 je bila stara 8 let pa je to delalo ta pa 4 pa je že bilo hin. Meni je satelite vleklo samo po določenem času pa e to sredi maribora 4-5 zdaj mi jih vleče 11...

Imam pa tudi zadnjo verzijo programa za nadgradnjo ter karte za vso evropo. cd player naenkrat zna brat tudi MP3...

Karte naknadno samo da 'navi' zalaufa!
Kako se sname antena? Z vrha ali od znotraj?

Xandrej

Ne antena nosilec antene... Prideš pa odznotraj do nje... Itak moraš novo stvar kupit ker ne moreš razdret, da bi porihtal.

Vsekakor pa prej na servis vprašat kako pa kaj, da neboš mogoče brezveze kaj kupoval... Najprej probaj novo verzijo programa dat potem pa probaj karte če nebo šlo pol je nekaj na anteni.

Admiral

Pozdravljeni

Kar sem do sedaj ugotovil se lahko nagibam k dejstvu da je šlo pri nalaganju nove verzije softwerja (5.52A snetega na eurovanovi strani ) nekaj narobe. Po vsej verjetnosti nisem počakal da se je zadeva uspešno zaključila ( dvakrat vzame disk noter ). To pa sumim zaradi tega ker mi sedaj ne zazna niti originalnega CD-ja z softwerjem 5.5D
Zanima me ali obstaja kakšna možnost ponovnega nalaganja če je šlo pri prejšnjem poizkusu nekaj narobe in sistem ni prišel samodejno do konca?

Admiral

Sem že našel 'Dark' tipko. Mogoče kdo ve kakšen je pravilni postopek resetiranja?

Admiral

Pozdravljeni

Kar sem do sedaj ugotovil se lahko nagibam k dejstvu da je šlo pri nalaganju nove verzije softwerja (5.52A snetega na eurovanovi strani ) nekaj narobe. Po vsej verjetnosti nisem počakal da se je zadeva uspešno zaključila ( dvakrat vzame disk noter ). To pa sumim zaradi tega ker mi sedaj ne zazna niti originalnega CD-ja z softwerjem 5.5D
Zanima me ali obstaja kakšna možnost ponovnega nalaganja če je šlo pri prejšnjem poizkusu nekaj narobe in sistem ni prišel samodejno do konca?

leina

nekje na dispalajuu mores imeti  luknjico za resetiranje sistema probaj resetirat sistem in ponovno nalozit ampak pazi da bos sistem do konca nalozil!!
mislim da sem ze nekje zasledil temo kako postopati ob taksni neprijetnosti! malo pobrskaj po netu

Admiral

Probal sem že vse žive finte, restiranje na radiu, resetiranje z varovalko, probal sem z ponovnim nalaganjem in še vedno brez uspeha. Pri vsej zadevi je najbolj zanimivo to, da zadeva razen navigacije dela ko šus, tudi v navigaciji lahko probam demo vodenje in mi riše zemljevid tako kod da ni nič narobe????.
Verjetno bo treba do mehankarja, ima mogoče kdo kakšen nasvet kje so dobri elektroničarji ali je bolje k uradnemu servisu ali k avtoelektričarju ki pozna ta sistem? sem iz Lj. in bi se najraje oglasil pri Trobcu?

Boštjan

marjank

Trobec te bo sam dober obrav, pejt k Novaku proti d.motu