Menjava radiatorja - pečke xsara 1,6 2000 z klimo

Začel/a pufek77, Februar 03, 2009, 09:08:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

caki

Pozdrav banda.Men se tud rosijo stekla in to nenormalno.Pecke se mi glih neda menjavat ker je dolgotrajno.Kaj vi mislite da ce bi zamasil cevi ki gredo v kabino,da bi bilo kaj boljse.vem da bi bil brez gretja,samo raje sem brez gretja kot pa z zarosenimi sipami.PS:avto nima klime,ce je to kaj pomembno

garac

brez gretja, se ne bo rosilo, bo zmrzovalo, pa ti tudi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

caki

zlikovski

@caki a te malo logika daje!? :D   negasrat no!
potem nesmeš niti dihat v avtu, pa met mokre čevlje, ali pa megla, sneg,.....

caki

Neki sm se ugotovu.Zastekal se mi je motorcek ki preklaplja med zunanjim in notranjim zrakom in mam skozi na notranjem.a mislite da ma to kaj veze.Upam da ja.

caki

I seveda xsara ne rosi vec.Hvala bogu da samo motorcek bil problem :BigThumbs::emot112:

zlikovski

Rabil bi en podatek glede menjave pečke.
Kolko je predvideni tovarniški "servisni" čas menjave pečke-grelca kabine na Xsari MK1.

Romzi

Cca. 8 ur. Tak podatek je meni dal Merlak. Pol sem pa sam zamenjal ....
Mislim da ravno po pufkovih navodilih tam poleti 2010 in še dons greje in ne smrdi :emot112:

zlikovski

Aha, ker ko sem ga peljal na servis, mi je rekel da bo gotov v štirih urah, pa ga že šraufajo petek in soboto, upam da jutri bo.
Me pa zanima kolko me bojo oskubli.

xpuser

Citat od: Romzi;149190Cca. 8 ur. Tak podatek je meni dal Merlak. Pol sem pa sam zamenjal ....
Mislim da ravno po pufkovih navodilih tam poleti 2010 in še dons greje in ne smrdi :emot112:

Koliko ur si porabil?

alesz

Romzi

Citat od: xpuser;149193Koliko ur si porabil?
Ravno tam nekje. Sem pa delal v dveh etapah, en dan razdiral, druga dan sestavljal (vmes pa nabavljal).

gigo

Sem tudi sam enkrat iz radovednosti vprašal tonya pa mi je isto odgovoru. Èez čas bom pomoje tudi jaz potreboval poseg. Za enkrat pa moram potrkat na les tok tok ;). Me zanima tudi mene cena dela. A si nabavu na servisu pečico?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

zlikovski

Pečico sem nabavo v Evrotonu.
Danes jih pokličem, ali pa se bom zapeljal do tja. Kaj to čarajo, že tri dni!.

alesz

CitatDanes jih pokličem, ali pa se bom zapeljal do tja. Kaj to čarajo, že tri dni!
če je sploh na servisu...za take postopke servisi koristijo podizvajalce.......!