SANKANJE CITROENAR 25.01.2009

Začel/a garac, Januar 06, 2009, 11:01:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

stole

No bom vidu,vse je odvisen,al bo moja morala bit v nedeljo na šiht-trgovka-tuš sistem--ali ne ,če me ne bo,vam želim lepo vreme in obilo sankaških užitkov.

grozny

Citat od: stole;45295a opelaše tud sprejmete.

Citat od: grozny;45296samo če ga citroen prišlepa

:emot77:

Citat od: garac;45297@stole, važna je dobra volja, tudi ostali dvomim, da bomo vsi prišli s citroeni. Saj pri citroen asistenci tudi dobiš opel

ej ma upam da ni kdo narobe razumel heca-brez zamere @stole!!
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

stole

Ne  saj sem razumel,sam res ne vem kako bo delala,tako da se skoraj nikoli ne prijavljam na taka srečanja,tud pr oplu ne,naprosto če je čas uletim,ker je v sedanjem času res težko kaj planirat zaradi službe.moja sicer dela samo zjutra ,za vikende pa zve šele na petek,tako da res ne vem al bo al ne bo prosta.Pa se tam dobijo sanke,ker imam samo ene doma,otroka sta pa dva.Je pa še en problem,ta starejša trenira rokomet,pa so tekme al ob sobotah al pa ob nedeljah,kar se pa zve običajno tudi na zadnem treningu,ker ta liga za mlajše kategorije je brez kolendarja,oziroma se sprot dogovarjajo.:emot66:

Gox

Sanke se dobi na sankališču ... tako da ni problema ... imamo vsi sposojene :-)

Lp
Goran

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

CitroDS

Prijavljam še moje dve načakinji....

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Gox

NOVO ... NOVO ... NOVO

Novosti v sankanju ...

Zadnje dni nam je vreme povzročilo nekaj preglavic pri organiziranju in iskanju prostega sankališča s snegom ... tako da smo dobili novo lokacijo in sicer je to v Kranjski Gori.

Sankanje bo 25.01.2009, ob 13h v Kranjski gori. Sankamo pa v Gozdu Martuljek.

Proga je dolga 2km, v programu pa sta dva spusta. Zbor je v Kranjski gori pred Julijana Turizem stavbo. (prav točna ura bo znana v soboto, vendar bo okrog 13h ... +/- pol ure) Ko se zberemo, nas snežni avtobus zapelje do sankališča Gozd Martuljek, kjer opravimo dva spusta ... po sankanju nas pripelje bus nazaj v Kranjsko goro.

Zdaj pa pomembno ... zaradi rezervacije morem do sobote zjutraj vedeti točno število sankačev...tako odraslih kot otrok.

Cena sankanja je 13€ za odrasle in 9€ za otroke.

Računajo pa po osebi, ne na sanke. (Verjetno zaradi prevoza)

Tako da prosim sporočite mi čimprej število oseb (odrasli/otroci) sankači ...

Sankanje traja približno uro in pol ... nesankači, bodo ta čas morali počakati nekje v Kranjski Gori ...

http://www.sednjek.si/index.php?id=6

Lp
Goran

Francl

Èe bo vreme vsaj za silo, pridemo štirje. Dva tavelka in dva tamala.
:BigThumbs::take_picture::Red-Sleepy:
:Hammer3:

garac

Za tiste, ki boste šli centralne slovenije proti gorenjski je predviden skupen odhod ob 10:30uri parkiriše Sloga centra, torej za najboljšim sosedom.

Pripravite nekaj drobiža za srečolov, kot vedno je vsaka srečka dobitna.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Izgleda super. Ziher 2 osebi na enih sankah :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Citat od: hadei;45703Izgleda super. Ziher 2 osebi na enih sankah :)

Lahko tudi vsak svoje ;-) (Kakor sem razumel na rezervacijah, računajo na osebo, toliko po glavi) Tako da dva na eni sanki, ali pa dva na dveh sankah je enako :-)

Lp
Goran

peter skala

dve osebi.pa tud pod razno ne na enih sankah.jih še niso naredil  takih ki bi zdržale.teža plus karakter
sloga center.mi iz prestolnice pač ne vemo kje bi to bilo.pustim se podučiti
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

lugr78

pridemo tudi mi.Sankač bom samo jaz:BigThumbs:
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

garac

@Peter, jutri bom naredil navodila, tako slikovno, da mi ne zaideš. Sicer boš najbrž prišel iz Lj po AC. Zaviješ ven na Kranj vzhod, na krožišču potem proti Kranju. Ko prideš na kranjsko krožišče ob Merkator centru, boš za njim videl sloga center.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

stole

Mene žal ne bo-hčerka ima tekmo v Nazarjih,pa kdaj drugič.