VZDRŽEVALNA DELA NA FORUMU

Začel/a Markolin, December 18, 2008, 10:29:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Markolin

Vse obiskovalce foruma Citroenar obveščamo, da se bodo v naslednjem tednu na forumu vršila vzdrževalna dela, zato bo prihajalo do motenj v delovanju, občasno bo forum tudi zaprt za obiskovalce. Predvidevamo, da bomo dela opravili v najkrajšem možnem času, lahko pa tudi pride do nepričakovanih zapletov, ki bodo imeli za posledico večurno nedelovanje foruma. Dela, ki se bodo vršila so nujno potrebna za tekoče delovanje foruma, zato vas prosimo za razumevanje.

EKIPA citroenar

:breaking_pc:

Lamy

Super! :BigThumbs:

Tak zaj pa vsi drugi teden na dopust, da ne bodo motena vzdrževalna dela
[SIGPIC][/SIGPIC]

grozny

se strinjam. dajmo jim mir med prazniki da se čimprej naredei kar se mora.

pa še 1 vprašanje. a pridejo igrce tudi nazaj??
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

Citat od: grozny;44248a pridejo igrce tudi nazaj??

Zaenkrat še ne :-)

Lp
Goran

grozny

, da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Markolin

Vzdrževalna dela še vedno potekajo, zato prosimo za razumevanje. Trenutno smo forum odprli za uporabo, vendar lahko v kratkem spet pričakujete, da do foruma ne boste mogli dostopati. Ker opravljamo zelo zahtevna opravila na domenski in strežniški ravni, roki za ureditev zadev niso odvisni samo od administratorjev foruma. Glede na to, da so pred vrati prazniki, predvidevamo, da se bodo dela vsled temu nepričakovano podaljšala. Še enkrat se opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

Prosimo vas tudi, da objavljate le nujna sporočila, saj bo potreben ponoven prenos baze ob zaključku vseh vzdrževalnih del.

Admin

soncek

-Ne morem odpreti nove teme, piše database error
-če klikneš spodaj, kjer so zadnje objavljene teme, te ne preusmeri v temo, je tudi napaka

soncek

-Nekateri gumbi so v nemščini in smeški še ne delajo, ampak to je najmanjši problem
Srečno ekipi in uporabnikom v letu 2009

Markolin

Delamo na tem. Po novem letu bomo nadaljevali in uredili vse popravke.

LP

gigo

Žal so prazniki in nekateri iz citroenove ekipe delajo že 3 dni non-stop. Prosim za potrpljenje vse uporabnike foruma citroenar.

LP  gigo
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

grozny

saj smo potrpežljivi. kar con calma naredte da bo use ok. ala lepo feštiranje usem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

grozny

vidim da je prenova-selitev končana. čestitke usem modrim in rdečim za uspešno izvedbo.

LP
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Markolin

Lamy

Prosil bi za pomoč,

Imam težavo pri odpiranju linkov na našem forumu. Pred vzdrževalnimi deli mi je vse delalo normalno.

Problemi:
- ko se prijavim gre vse dokaj normalno, malo počasneje se mi odpira

- ko sem prijavlen me več krat vrže ven in se moram ponovno prijavit, tudi če kaj pišem, ali samo brem

- kjer so objavlene nove teme na forumu mi sploh ne zažene povezave, takoj mi napiše DOKONÈANO

- ko odpiram kaki link mi piše še št. preostalih elementov XXX, ne odpre in dokončano

- kjer so ponavadi smeški ali pa slike mi naredi samo okvirček z rdečim x

Hvala za vaše odgovore in pomoč
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregor

Ni bilo tako hudo kot pri tebi(ali pa nisem opazil:-) ), moral sem se pa kar naprej prijavljat.
Pobrisal sem piškotke (cookies) za citroenar.com in je vse ok.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio