USB box

Začel/a rs23, December 10, 2008, 08:06:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

altair123

xCarLink tudi ni ravno poceni. A ma tale usBox tud Bluetooth modul?

dvorjan

Citat od: altair123;62210xCarLink tudi ni ravno poceni. A ma tale usBox tud Bluetooth modul?

Itak da nima BT-ja. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Darjas

Še ena s težavami glede USB Boxa. Ker zadeva ne pride z My Way navigacijo, sem si dala usb box vgraditi naknadno. Priključuje se na port za cd changer. Problem pa je, da na displaju nato izpiše samo 6 cd-jev, namesto, da bi se dalo navigirati po mapah. Poleg tega ni nikjer file infa. V navodilih sicer piše, da je potrebno vklopiti funkcijo PTY, ki naj bi bila na radiu, vendar so navodila za navaden radio in ne za konzolo My Way navigacije. Gumb torej ne obstaja. Nikjer v menuju te opcije nisem našla. Se je mogoče že kdo soočil s tem problemom in ga rešil?

Primož

Kupil sem USB box z druge roke. Aktiviral sem (na servisu) CD charger vhod na radiu RD4. Zadeva dela. Ampak na displayu ne vidim (samo uro in temperaturo) nič in PTY/DOCUMENT pravi  info unavailable. Na servisu so mi nekaj govorili o nezdružljivosti z displayem??  Pa jim čisto ne verjamem. A kdo kaj ve? Ali je treba mogoče še kaj za aktivirat na računalniku ali radiu.

[tole je vse kar vidim]

[tole javi, ko poskušam vljučiti PTY/DOCUMENT, po navodilih]

Citroen C3-I / 2010

Ali ima kdo izkušnje z nadgradnjo firmwara na teh USB škatlicah.

MSrougeZX

To je ta beden display ki to ne podpira. Nabavit moras display C.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Primož

Po navodilih zraven USB škatlce dela tudi ekran A. Vsaj v C4 kupe 2007 je delal.

ervo66

Pozdravljeni
Kupil sem pred dnevi C4 Cupe je letnik 06 zanima me kako lahko izvem katiri je moj radijo,da lahko naročim usb box...lp

dvorjan

Citat od: ervo66;177063Pozdravljeni
Kupil sem pred dnevi C4 Cupe je letnik 06 zanima me kako lahko izvem katiri je moj radijo,da lahko naročim usb box...lp

Kar na servis se zapelji, ti bodo najbolj tocno povedali (in narocili).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ervo66

Kakor gledam mal tukaj po netu mislim da je to RD4...

grncarovtrajce

imam c5 2009 letnik tourer...imam eno tezao glede prostorocnega telefoniranja...
mobitel in avto sta povezana normalno prek bluetootha in ko stisnem gumb za klic ki ga imam na volanu mi odpre gor na bordu imenik in zgodovina klicev....kličem nekoga recimo in ko se on oglase se ne slišiva med sabo...niti jas njega niti on mene...
ali migoce ste imeli izksnje stem in ce bi mi lahko nekakor pomagali