Zima & Xantia

Začel/a grozny, November 28, 2008, 08:18:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grozny

zima zima bela vrh gore smrdela eeeem sedela, pa tako je pela da bo citrončka vzela:emot68:

he he ajde malo resnosti. čujte moži s celine. že ki v Republiki Obala nimamo ful izkušenj z verigami (snežnimi) vas malo prašam kere bi ble dobre za našo pupo.
malo sm gledau ma mimovrs..... in majo za njeno dimenzijo 3 varjante 70, 56 ali 50 evrou + neka kitajska roba za 16 (pitaj Boga kake kvalitete)

tako zdaj maste kost pa glodajte

bi neki kupu ki bo uredu za dlje časa
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

Jaz sem imel ene verige iz Špara, za ugodno ceno ... uporabil sem jih 3x vse skupaj ... 1x na AC Razdrto, ko zaradi snega ni šlo več v klanec ... in 2x sem se peljal v službo. (35km) Je bil dostop do hiše (klanec) poledenel s plastjo leda in nisem mogu od doma ... z verigami je šlo navzdol BP. (montiral sem jih že zvečer)

Ob 5h zjutraj pa se mi jih ni dalo dat spet dol, pa sem peljal lepo 40-50km/h počasi do službe, malo po asfaltu, malo po desnem robu ceste, kjer je bilo 1cm snega ...

Zdržale so BP .. nobene ni utrgalo, ali kako drugače poškodovalo.

Je pa res da v ovinkih fajn drsi, če imaš verige na asfaltu :Hammer3:

Sedaj imam že 3leto zimske gume gor ... čakam sneg :-)

Lp
Goran

michoBX

http://www.veriga-lesce.com/indexslo.html

Èe mene prašaš ni bolših, sploh ne v tem cenovnem rangu. Pusti kitajce, ki naredijo več škode kot koristnega(če se veriga odtrga, oplazi blatnik, rja...)
Hja, dougcajt mi je ja...