Rahla obnova princese Dyane

Začel/a Mike666, November 17, 2008, 10:54:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Meni je črn trak po sredini bolj všeč. Odbijača se mi zdita preširoka, da bi bila cela v inoxu... Zgolj moje mnenje.

gigo

Absolutno je lepša brez. Nekaj drugačnega in čistega. Trak ne bi naredil efekta.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Lovro

Za moj okus pa diana brez tistega črnega traku izgleda, kot na pol in na hitro obnovljena stara kripa. Odbijači brez traku čisto pokvarijo vtis.

Vsekakor pa je to stvar okusa posameznika.

Bistveno pa je, kaj je všeč Mike-u, saj jo bo on vozil.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Mike666

ITAK! Ða best.
Trak se še skoz lahko naknadno nalepi če mi slučajno nebo všeč.
Na eni dyani ki sem jo delal namerno tega traku nisem dal gor in je super izgledala.

Gox

Meni je "mal čudna" brez traku ...  mi deluje kot, da ni dokončana...da nekaj manjka ...

(No morem videt še v živo, potem bom dodal dokončno mnenje ;-))

Lp
Goran

Mike666

Prav maš gox, res še ni dokončana ;)
Notranjost še ni fertik in vrata še ji majnkajo hehehe

Mike666

Evo spet malo napredovanja.
Komaj našel ustrezen tepih in ga lepo skrojil v dyano. Jutri še dobim spet neke dele pol pa bo počasi pripravljena pot.
Še streho moram naredit pa dve novi gumi kupit.
in seveda registrirat.
Evo še današnje fotke

garac

kakšne bodo tapete na vratih? stari tip plastične ali novejše ravne, skajaste?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Zaenkrat bodo tiste plastične z žepkom.ko pa pride muzika pol pa bomo nredili take old scool z zvočniki v njih.

Gox

Kaj sedeži so od Zx-a?

LP
Goran

Mike666

Točno tako.
Spredaj od zx-a zadaj pa bodo od vise.

sušo

Tisto v prtljažniku na sredini je verjetno za pasove, ne? Kam je to prišraufano? Direkt na podvozje? In še kam sta prišraufana druga dva dela varnostnega pasu? Sej sta dvotočkovna?
Neki čaram po Dejziki za deco zvezat pa nabiram ideje.
Hvala

janez

Vidiš, če bi bila pa dejzika letnik 1980 bi pa ne bilo treba čaranja. Je nosilec nad stranskim oknom za zgornji del prišraufat . Pod sedežem pa nosilec preko rezervarja pa na notranjih blatnikih matice. Pa lepo zmontiraš trotočkovni varnostni pas.

sušo

A jbga zdej. Bo treba mal čarat kenede.
Bom dvotočkovne naredu. Nekak že.

dani77si

za otroke privezat bi pa že lahko dal kaj več od sebe kot "nekej sčarat"