Rahla obnova princese Dyane

Začel/a Mike666, November 17, 2008, 10:54:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

super, lepo napreduješ, zdaj te čaka najlepše delo, vsaj vijak lepo v mast pa zmontirat, pa vsak kos ki ga dodaš polepša zadevo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Ja, to je res najlepši del, ko se avto skupaj sestavlja. Potem pa naj ti dobro služi!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Citroenovc

Lepo lepo. A vezne stene se pa ne pobarva? Al boš z dinitrolom zaščitil pa je?
OK

LP
Primož

Mike666

Tudi se barva samo še je z predno in zadnjo havbo vred pri ličarju.

Mike666

Evo malo update-a. Počasi se že sestavlja in dobiva sliko.
Tudi hčerkica mi je prišla malo pomagat.

krosman

..ti je mojster še kaj kompliciral zaradi laka? Si se pozanimal pri Andreju za ceno?
Dijanca na sliki lepo izgleda,kje se bo dalo jo videt v živo?aja,kaj novega o karterju??

Mike666

Bok Marko. Z lkičarjem sva se skoraj stepla ker ni naredo tak ko treba in gre v reklamacijo.

krosman

No,ka pa tej???avto si pripravil, bil je samo za polakirat,ka pa tej lahko tu zaj...be???
...če mi poveš kaj je narobe,ti lahko svetujem kako do odličnega rezultata z najmajnšimi stroški...

Mike666

Tu pa tam je popljuvana barva. Ok te vem popravt z smirkovim papirjem in polirko, nato tu pa tam pomarančasta barva in še nianse se vodijo. Ja v glavnem ko bo avto sestavljen gre nazaj ,al pa bo dobo po kepi in delavnico mu v luft spustim.

Kmalu pa vam še prilepim slike ker je že prednji konec sestavljen zdaj pa sem začel z notranjostjo.

janez

Mike - ne se obremenjevat z ličarji.  Jaz še enga nisem srečal, ki bi avto brezhibno uštimal. Pa naj bo to mercedes al fičo. Konec koncev, avto si uštimal u nulo , veš , da je odličen. Sestavi ga in uživaj. če boš zdaj nazaj vozu, ti ga bojo še bolj spacali. Pazi , prej je bil v kosih , zdaj bo pa vse gor. Tesnila, šipe, lajšne,... Vse boš imel popacano.
Ne si dovolit da ti zdaj po skoraj enem letu dela ličar živce spije in voljo pobere.

lp

Mike666

Saj volja je itak ostala. Ampak nimam rad malomarnosti. Že tako ali tako ni mel kaj delati le lepo pošpricati to je vse.
Bo pač brez zob hodo po svetu.Kaj te češ.
Mi je že preklemansko žal da nisem k Markotu dal farbat.

krosman

hmmm, Janez....ga še nisi srečal???...
drugače pa mislim isto kot Keža...preden Dijanco sestaviš jo odpelji nazaj na reklamacijo...ko bo enkrat sestavljena bo taka ostala....

zlikovski

@Mike666  pelji avto v Lukačevce k Cipotu midva z fotrom vedno peljeva tja in dečki tam uštimajo kot je treba.

janez

Citat od: krosman;50872hmmm, Janez....ga še nisi srečal???...

Krosman - a si ti mogoče Marko ličar, ki sem ga nekoč poznal ? Èe si, potem se moram popravit, ja enga dobrega ličarja sem poznal...

Èe ne bi bilo teh partizanskih imen , bi se lažje znajdu. Verjetno dosti ljudi poznam, pa ne vem s kom se pogovarjam :Hammer3:

krosman

..ja res mam butast nick...Mike,poglej z druge strani-avto imaš uštiman u nulo za kakšne specialne efekte,pokliči ti povem...je pa tudi res da po mojem mnenju na diano to ne bi preveč pasalo...Keža.prijatelj,jaz tebe nikoli nisem imel za nekdanjega...vedno sem vesel.ko se srečava in rad s teboj kramljam (čeprav je bilo to nazadnmje v skaručni)Tvojo Diano sem videl zadnjič v Račah pri gostilni Kostanj,daj oglasi se kaj v moji novi službi poleg avomehanika brus je zrastla nova ličarska delavnica...