Voda pod zadnjim sedežem in na tleh

Začel/a Markolin, Marec 07, 2007, 08:59:44 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Markolin

Po zadnjem večjem nalivu sem opazil pod tepihom zadaj sedežih veliko vode, pa pri straneh obloge prtljažnika tudi vse mokro. Predvidevam, da voda te?e notri kje pri prtljažniku, mislim, da je vzrok temu rob odbijača, ki visi navznoter proti karoseriji, pa se potem tam ob močnem dežju nabere veliko vode, ki nima kam. Ko sem namreč odprl prtljažnik, se mi je na glavo vsula voda iz tapecerije na havbi, ko sem gledal, je bila vsa napita z vodo, pa v robu odbijača tudi vse polno vode. Ima kdo ?e take probleme. Mislim da je to kaka bolezen pri karavanih.
Kar sem pregledal, mam jest vse mokro od za?etka prtljažnika do tam, kjer zadaj sedeži noge držijo. Sem mislu, d bi kako liknjo naredu, da voda odteka, sam ne vem kaj je vmes, d nebi kakega kabla poškodoval, al ?e kaj hujšega.

Ma kdo kako idejo, kako to rešit?

LP

Marek:emot61:

DS 21

Tudi meni pušča karavan kot si sam opisal. Problema se ?e nisem lotil odpravljati. Bom najprej preveril ali voda preliva čez spodnji del odbijača.?e spodviha? tesnilo boš lažje videl ali je spodaj kak kabel. Probaj komaj prebit odbijač...
Druga varijanta pa je, da je odsopila folija v samih vratih in zato prite?e noter pri   ključavnici. ( ?e imaš mokro tudi oblogo zna bit to ) Zatesnič z novim  podobnim tesnilnim trakom  Ga dobiš pri nas . http://www.tkk.si/default.asp?id=948

L.P. !

Markolin

Hvala za napotke, bom pogledal kaj je na stvari.

LP

Marek

Samo

Pozdravljen,
Sem tu nov.
Sam imam sli?en problem z X1 '94 5-vratna verzija (ni karavan).
Sem se odloču, da bom zadevo porihtal, pa je dežja zmanjkalo tako, da bom malo ?e čakal.
Ni pa vedno mokro in je mokro le pod zadnjima sedežema, tj nad rezervoarjem za gorivo. Se pa ne vidi od kod prite?e/pride.
Se bo treba ?e pozabavat, ?e ne bo kdo prej povedal osebne izku?nje.

LP in sre?no pri odkritju.

Markolin

žal sem xantio prodal, tako tudi probleme, pa v tej debati ne morem va? sodelovati, ampak vi kar nadaljujte.

LP vsem

Marek