Žalostno, a vendar resnično...

Začel/a wing, November 14, 2008, 01:58:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

wing

Jah takle mamo...situacija ni ravno rožnata...bom kar direkten. Z mojo Xsarco sva se mal zaletela, na srečo ni blo nič hujšega, pa vendar je kar nekaj povitega pleha in polomljene plastike. moja največja težava je v tem da nikakor ne najdem nikjer nobenega celega pokrova motorja in odbijača.te dve stvari so zdaj nekako najbolj pomembne.blatnik in kolotek sem pa že našel.
če bi kdo vedel za kakšen ta del ali odpad kjer bi jaz to lahko dobil, bi bil zelo hvaležen.

LP,
Simon

gigo

Si poskušal pri Binetu? Èene pokliči avto-stil iz Slo.Bistrice.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

tomaz555

Ponaredek dobiš od 140 evrov naprej. Na rabljeno pa bolj kot ne lahko pozabiš. Jo je iskal prijatelj po Sloveniji cel teden in je ni dobil. lp

wing

Mah.saj tudi jaz iščem dele že več kot en teden...ne bi bil problem, če bi bil avto razbit zadaj ali s strani, ravno zaradi tega pa je kose težko dobit, ker so tudi ostali večinoma razbiti spredaj...pokličem še bineta pa v Izlake na odpad, po pa zgleda da res ni druge kot da se spravim kupovat nove dele:)
hvala vama, če pa slučajno kdo kej zasledi kje,se pa priporočam;)

LP

garac

Pri binetu je bila ena srebrna spredaj nepoškodovana, samo dvomim, da kosi še niso šli

//www.avtoodpad.si
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

wing

jp so šli kosi že zdavnej.je tip reku da grejo takle kosi za med...sej ni panike.sm jih že naroču prek spleta, tko da jih pričakujem konec tega tedna oziroma začetek naslednjega.
Vseeno hvala fantje za pomoč, če me bo pa kaj težilo bom pa že vprašu:)

LP

DejanO

Kje si naročil, če ni skrivnost.  Ebay ali kje drugje - napiši link.

Moj bivši sosed bi tudi nekaj rabil. Mogoče združita naročilo in prišparata na poštnini. On rabi za l. 2000 (MK1):

prednja hauba, leva oboja vrata in prednji blatnik.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

wing

wing

dejan, oprost, nism dobr prebral tvojega sporočila...sam itak sem imel kose že naročene...upam pa, da bodo u kratkem pri meni...
nekaj me še zanima.a je možno kje videti koliko pride moja xsara po evrotaksi?ker sem sicer že klical v citroenov salon, pa je bila tam najnižja postavljena cena veliko večja od denarja, ki ga dobim od zavarovalnice.

DejanO

Ni panike, vidim da bočnih vrat nimajo, deli so verjetno neoriginalni - vprašanje nastanka rje.
Na e-bayu je kar nekaj robe, bomo probali tam.

Hvala ti.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive