Avtoradio

Začel/a caki, Oktober 02, 2008, 06:11:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

caki

lp.mene zanima ce ve gdo kako bi lahko prisel do kode za avtoradio.Xsara l.1997.a obstaja mogoce kaka stran na internetu kjer bi se to kodo dalo dobit.

garac

po moje se jo da s pomočjo št. šasije dobit na servisu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pufek77

mojemu očetu so jo napisali na servisu v servisno knjigo,ker je menjal avtoradio in je nucal če je htel prklopit nazaj :)

caki

ja sej men jo tud dajo na servisu za 30 €,kar se mi ne zdi posteno ker v knjizici koda sploh ni vpisana.ce bi jst izgubil kodo al pa da nebi meu knjizice bi jim pac placal,tako pa jim ne dam niti 1 centa

pufek77

caki

ja od citroena v novi gorici

pufek77

ej slejkota je za skint,sem hodu po navadi na servis k štolfi in sem vsakokrat poklical k slejkotu,da mi pove kolko bi tam koštal servis in kaj bi blo za nardit(kar so mi pr štolfi že nardili) in je vedno povedal ceno ene 20-30% več kot sem plačal gor,pa še prijazni so štolfeki :D

No pa tudi 4avte sva tam kupla (2xsaxo,2x Xsara)

zadovoljni smo :)

caki

A ta servis je tam pr selu nekje ce se ne motim

avantgarde

Katero znamko radia imaš?

caki

philips,St. pa nevem ker ga nimam pri sebi

caki

A ve mogoce gdo kje bi lahko bila se koda za avtoradio ker v knjizici od radia ni vpisana.Lp

garac

verjetno ti jo lahko na servisu povedo? Iz št šasije se razbere marsikaj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

caki

Ja to ze,sam mi jo hocejo zaracunat,kar se mi ne zdi prov ker v knjizici od radia ni vpisana.Koda je stiri mestna ce se ne motim.A je lahko kera od stevilk visja od 6,ker mam na radiu stevilke samo do sest.

Ferdo

Sicer ne vem, če je tema še sploh aktualna, se pa da to kodo resetirat, oziroma na samem radiu uredit, da tudi kasnejši vpis ni več potreben. Dela je za cca. 5-10 minut. Postopek je javen na angleško govorečih forumih. Tako sem rešil svoj radio... Pa še par drugih...

alesz

Ja res je.........samo kodo moraš pa vedeti,da jo lahko zamrzneš.