PROSIM ZA NASVETE!

Začel/a BaWka, September 30, 2008, 08:09:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BaWka

Živjo.Ker se nisem mogel odličiti kam naj vrinem to temo,upam da bo pod tole rubriko vredu!

Uglavnem,potrebujem vaše "nasvete".V petek se odpravljam v LJ,natančneje v rehabilitacijski center Soča.Lepo prosim,če bi mi lahko gdo opisal pot do tja(vsaj do Žal).Prišel bom iz smeri Arja vas-LJ.
Koliko sem gledal po Google Earth,je najenostavnejše po Šmartinski cesti,do Pokopališke ulice in nato prideš do rondoja pri pokopališču.Vendar spet ne vem izhoda iz AC.

Lepo prosim za odgovore.LP

Gox

Imaš mogoče točen naslov zavoda?

s pomočjo točnega naslova, lahko v zemljevidu telefonskega imenika slovenije (eTis) pogledam za najkrajšo pot ...(v sliki in besedi)

Lp
Goran

BaWka

Zdaj če se ne motim je ta kompleks na Linhartovi 3.

Približno pot vem,ampak se nebi rad lovil po LJ,ker mi je bolj malo znana.Hvala.LP

Gox

Aha, potem zgleda da bo to to http://www.ir-rs.si/

V zemljevid sem vstavil ... recimo da potujep od Arje Vasi 1 pa do LJ, Linhartove 51 ...

Najhitrejša pot se opiše tako ...

ARJA VAS, ARJA VAS 1 --> LJUBLJANA, LINHARTOVA CESTA 51:
Skupna dolžina: 68.70km; čas: 0:35:42; gorivo: 4.8l
1.  Peljite se po hitri cesti PETROVÈE 0.77km (1km).
2.  Nadaljujte naravnost po hitri cesti DOBRIŠA VAS 0.56km (1km).
3.  Nadaljujte po hitri cesti ŽALEC 0.65km (2km).
4.  Nadaljujte desno po hitri cesti PRIKLJUÈEK ARJA VAS 1.81km (4km).
5.  Nadaljujte levo po hitri cesti MALA PIREŠICA 0.36km (4km).
6.  Nadaljujte levo po hitri cesti PRIKLJUÈEK ŽALEC 0.25km (5km).
7.  Nadaljujte naravnost po avtocesti A1 59.51km (65km).
8.  Nadaljujte desno po obvoznici LJUBLJANA 1.41km (66km).
9.  Nadaljujte naravnost po cesti LJ. - NOVE JARŠE;LJ. - ŠMARTNO;IND. CONA MOSTE 0.87km (66km).
10.  Nadaljujte naravnost po cesti PRIKLJUÈEK LJ. - NOVE JARŠE 0.01km (66km).
11.  Nadaljujte levo po cesti ŠMARTINSKA CESTA 1.83km (68km).
12.  Nadaljujte desno po cesti POKOPALIŠKA ULICA 0.27km (68km).
13.  Nadaljujte levo po cesti ŽALSKA ULICA 0.06km (68km).
14.  Nadaljujte desno po cesti RONDO ŽALE 0.10km (69km).
15.  Nadaljujte desno po cesti LINHARTOVA CESTA 0.23km (69km).

Dolžina poti in čas sta zgolj informativna.
Èas potovanja je izračunan ob maksimalno dovoljeni hitrosti in polno pretočni cesti.
Dolžina poti je izračunana brez upoštevanja višinskih razlik, kar lahko povzroči odstopanja od pravih dolžin.

Gox

Upam da kaj pomaga ... na zemljevidu vidiš kateri izvoz vzet ... potem pa ni več daleč do tam.

Lp
Goran

BaWka

Najlepša hvala.Zelo si mi pomagal.Ob priliki,mogoče gdaj na kakšnem srečanju,dobiš za pivo!
Pot res ni zahtevna,ampak pri nas na Koroškem imamo zgolj navadne magistralke in makadamske ceste,tako da je AC za nas čudo:=)

Hvala še enkrat.LP

bramar

He,he, tudi zato se v Zavod Lj vozim raje kar po stari cesti, čeprav je malo več ovinkov. Je pa vožnja bolj umirjena, ker je manj prometna. Avtocesta je preveč podobna dirkališču ... :emot26: Odkar pa imam garmin, je manj problemov. Vtipkam točen naslov in me brez problemov pripelje na cilj.

BaWka

Tudi sam bom v kratkem nabavil navigacijski sistem,vendar čakam na kakšno pametno akcijo,da bom dobil dober aparat za dobro ceno.LP

gigo

Citat od: BaWka;41279Tudi sam bom v kratkem nabavil navigacijski sistem,vendar čakam na kakšno pametno akcijo,da bom dobil dober aparat za dobro ceno.LP

Ali pa si kupi pameten GSM pa inštaliraj garmina oz. podobne za zelllloooo manjši denar.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

BaWka

Pred pol urce sem naročil Nokio 6210 navigator.Upam da bo zadevca lavfala in mi kot navigacija služla...

stole

Èe znaš se  pripeljat do gospodarskega raztavišče v LJ pol si zmagu,soča je ,če pelješ mimo razstavišča iz smeri centra,takoj prvo križišče na desno in po tej ulici par sto metro in si tam.