Xsara 1.6

Začel/a BaWka, September 27, 2008, 12:06:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

izi

Most je res cel po moje pa je problem v ležaju v roki, ker spusti semering potem pa pride noter voda in ležaj zariba.
Jaz sem mel problem, ker mi je začel škripat ob udarcu kot bi drgnil gumo ob gumo .
Potem pa mi je moj mehanik povedal v čem je problem .
Rešil sem pa sem ga tako, da sem na tem forumu poiskal skico zadnjega mostu in sem tam kjer je ležaj zvrtal luknjo v most in vrezal navoj in vstavil maznik ,sedaj pa redno mažem z mastjo in zaenkrat se dobro obnese.

izi

BaWka

hmmm....vendar zato še nebi smela kolesa postrani stat?Ali pač?  Ker ni čutit ne slišat da bi blo kaj narobe

Gox

Kaj pa če bi povprašal še na kakem drugem servisu za "drugo mnenje" ?

Lp
Goran

BaWka

Saj to tudi nameravam,ker nekaj sigurno ne štima. Sicer z avtom nimam nobenih težav,vendar me ta kolesa iz dneva v dan bolj jezijo,saj mi je ta xsara in citroen nasplošno iz dneva v dan bolj všeč.In mislim,da se mi splača gnjavit pa povpraševat in na koneckoncu rešit zadevo.LP

BaWka

Živjo.Včeraj zvečer sem šel na obisk h kolegu in ko sem se vračal k avtonu me je presenetil prav poseben "dodatek" na avtu(glej sliko).Zanima me če je že gdo reševal takšne probleme in kako bi bilo to čim bolje zrihtat,da bi se vsaj manj vidlo,oz. da se sploh nebi.Hvala,LP

PS: Sploh pa ne razumem teh ljudi,kakšno zadovoljstvo imajo,če nekomu uničijo dan s takšnimi bedarijami.Bi mu pa sigurno odprl glavo tistemu,ki je to naredil:Red-Irate:

andrazzzz

Jaz sem imel Xsaro le en mesec in so mi na Hrvaskem naredili ornk ris po celih zadnjih vratih. Kaj ces... retardiran folk. Lahko le upamo, da velja rek: Za vsako rit palica raste!. Pri meni se je videlo, da so mi avto nalasc porisali. Kakrsnokoli poliranje ali kaj podobnega v mojem primeru ni pomagalo, ker je bil globok ris... samo barvanje celotnih vrat. Razen ce nimas metalik barve in ti zna kaksen mojster takole popraviti:
http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=49370

BaWka

Tudi tale moj ris je kr orng globok,sm včeri probo s purolom ven spravit pa ne dosežeš nič.Neki mojster mi je pravu,da naj dobim barvo in da se nato na ris ta barva nanese nato pa dobro ven spolira da se ne vidi.

Sem pa tudi izvedel gdo mi je ta ris naredil in zakaj.Razlog je bil,da sem možaku zasedel "njegov" parkirni prostor.  LP