Satelitska Navigacija

Začel/a garac, Marec 05, 2007, 09:39:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Delam u firmi ki prodaja TV, Avtoakustiko (sem spadajo tudi navigacije), Hi-FI, Belo Tehniko, Telekomunikacije, Ra?unalničtvo, male gospodinjske aparate, foto, itd. ?e boš ?e?tel 1+1 iz vsega napisanega na forumu boš točno ugotovil kje delam.

LP

garac

veliki pok? v postojnič Ker sem enkrat gledal z goxom in gigom ohranjevalnike zaslonov na compih pa sem rekel, mater ?e ni tlele en "Naš"?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

garac

so bile slike s salona Celje, mam prav? Kako nas nisi pocukal za rokav? Se večkrat dobimo v Postojni na omv, pol pa  kak bowling in v ?uka na pico
[SIGPIC][/SIGPIC]  

deyo

Ja res so od tuki (slikal sodelavec). Da se dobite na pumpi tudi vem (info mi je dal enkrat gigo na tem forumu).
Vsak dan ko grem domov pogledam na pumpo ?e bo kak "forumovski avto", ma do zdaj ni blo ?e te sreče.

garac

Ziher greš mimo markolnovega je ene 500m stran od tebe parkiran
[SIGPIC][/SIGPIC]  

deyo

mimo evasioNaš Kje je parkiran?

noone

No. Malo bom zmotil vajino debato, kje se bosta dobila in katerega Evasiona bosta po poti videla. Ker je tema ravno Geosat.

Jaz imam Geosat 5e in sem zaenkrat z njim zelo zadovoljen. Slovenija je dobro pokrita in dosedaj me je vedno pripeljal na cilj. Naločene ima karte skoraj vse Evrope. Upam, da mi bodo ?e kdaj prišle prav.

Izku?enj z Garmini nimam, a ko sem jih videl nekaj bolj od dale? so se mi zdeli bolj bogi, ker imajo tako majhne zaslon?ke v primerjavi z Geosatom.

dvorjan

Jaz imam tudi navigacijo. Ce bi jo kdo rabil, tudi posodim.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

deyo

Citat od: noone;6100No. Malo bom zmotil vajino debato, kje se bosta dobila in katerega Evasiona bosta po poti videla. Ker je tema ravno Geosat.

Jaz imam Geosat 5e in sem zaenkrat z njim zelo zadovoljen. Slovenija je dobro pokrita in dosedaj me je vedno pripeljal na cilj. Naločene ima karte skoraj vse Evrope. Upam, da mi bodo ?e kdaj prišle prav.

Izku?enj z Garmini nimam, a ko sem jih videl nekaj bolj od dale? so se mi zdeli bolj bogi, ker imajo tako majhne zaslon?ke v primerjavi z Geosatom.

Ja z Garažem sva res malo zabluzila iz teme ven. Dobro da popravlja? stvar nazaj v tirnice.
Te?ko mi je bilo ocenjevati Geosat, ker imam nuvija 670.
Kar zadeva zaslona (velikosti) je pa Geosatklasa zase. Prava televizija.
drugače pa napiši ?e kaj ti o Geosatu.
Povej mi samo ?e to ko zgreši? njegovo zastavljeno smer a tudi pri tebi potem preračunava pot z veliko zakasnitvijo??? To me je najbolj zmotilo pri njem.

deyo

aja ?e to glede zaslona : sama velikost (razlika med geosat in garmin nuvi 670)pri navigaciji niti ne pomeni toliko (oz. nič), ker preglednost pri obeh je ok. Geosat ima tako velikega (po moje) bolj iz naslova gledanja dvd posnetkov.

noone

Citat od: deyo;6103Ja z Garažem sva res malo zabluzila iz teme ven. Dobro da popravlja? stvar nazaj v tirnice.
Te?ko mi je bilo ocenjevati Geosat, ker imam nuvija 670.
Kar zadeva zaslona (velikosti) je pa Geosatklasa zase. Prava televizija.
drugače pa napiši ?e kaj ti o Geosatu.
Povej mi samo ?e to ko zgreši? njegovo zastavljeno smer a tudi pri tebi potem preračunava pot z veliko zakasnitvijo??? To me je najbolj zmotilo pri njem.

Meni se zakasnitev ni zdela velika. Ne vem, kakšna je pri konkurenci. Ko na kri?i??u zaviješ narobe oz. ne po njegovih Našrtih, malo časa ?e čaka, ker GPS konec koncev le ni tako zelo natan?en. Potem preračuna novo pot. Meni se ni nikoli zdelo, da je to storil prepozno. Nisem ravno gledal, kdaj točno, bo zašel preračunavati, vendar bi takole na oko rekel, da v prvih stotih metrih, ko skrenem s poti preračuna novo pot.

Zadnji? smo šli v Gardaland. Tam pa me je lepo prinesel okoli in smo zaradi navigacije naredili nekaj kilometrov ve?. Takoj s parkirišča, sta dve kročni kri?i??i. Ker na prvem nisem zavil, kot je šelel Geosat, je šel preračunavat novo pot. Zavil pa nisem, ker so vsi šli drugje, pa ?e kašipoti, so kazali drugače, kot mi je svetoval. Na drugem rondoju pa sem ubogal navigacijo, ker sem spregledal kašipote. Ta druga pot pa je bila ?e preračunana, ker sem zavil drugače na prvem rondoju. Tako smo naredili malo dalj?o pot, kot bi bilo potrebno.

drugače pa nimam pripomb. Nisem pa ?e imel časa/volje, da bi si stvar malo natan?neje ogledal in se vsaj sprehodil po vseh menijih.

deyo

Ja v prvih stotih metrih je ok. Poskusi pa ga med potjo (ko ima nastavljeno ruto) ugasnit (lahko tudi simulacija izgube GPS signala) in potem pri?gat pa sporoči ?e ?e takoj "prebudi".

Gox

Kako pa se napajajo te navigacije? Preko vti?a 12V? Ali imajo svoje napajanje (baterije) ?

Sem pa zadnje čase opazil, da je kar moderno imet navigacijo ...precej avtov ima to na šipi prilepljeno, kar do nedavnega nisi videval tako pogosto. (verjetno zaradi cenovne ugodnosti, pa ljudje kar kupujejo)

Lp

gigo

Ja, vasih je bila to neke vrste iluzija oz. sanje mnogih, ki pa se zadnje čase izpolnjujejo vsem željnim potovanj brez problemov. Je pa tudi res, da si včasih prišel povsod tudi brez te tehnološke dovršenosti, avtokarta in otvoren prozor. he he
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens