Citroen kot sponzor

Začel/a bramar, Avgust 23, 2008, 03:12:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bramar

Sicer ne vem če na forumu že obstaja podobna tema, kamor bi priložena fotka spadala, a bodo že odgovorni pri forumu to "pošlihtali" ... :emot68: Na obali sem ujel v objektiv vozilo za dejavnost, katere je sponzor tudi citroen ... zelo pohvalno ... :emot112:

aygo

Citroën sponzorira Arsenal
Podjetje Citroën iz Velike Britanija je postal uradni dobavitelj ekipe Arsenal.

Poleg novega Berlinga Multispace, mestnega malčka C1 in limuzine C4 bodo trenerji in osebje kluba lahko spoznavali tudi novi C5 in C4 Picasso, ki sta vsak v svoji kategoriji družinskih oziroma enoprostorskih vozil osvojila naslov "What Car?" in "Green Car" leta.

Park vsestranskih vozil, kot je na primer Berlingo, bodo uporabljali pri prevozu igralcev in opreme po vsej državi.

Poleg prisotnosti na edinstvenem stadionu Emirates Stadium bo Citroën omenjeno sodelovanje v prihodnjih mesecih v celoti vključil v svoje marketinške in komercialne dejavnosti ter promocijske akcije. Xavier Duchemin, direktor podjetja Citroën VB, je zatrdil, da "sodelovanje z enim najuspešnejših angleških nogometnih klubov prispeva k utrjevanju podobe moči znamke Citroën. Tako kot klub Arsenal uživamo sloves, da smo ustvarjalni in imamo stil ter pravi občutek."

Direktor nogometnega kluba Arsenal Ken Friar pravi, da je "navdušen, ker ob začetku nove sezone lahko sodeluje s podjetjem Citroën" in dodaja, da se "podjetje odlikuje z inovativnim izborom avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil, ki bodo našim igralcem in trenerjem omogočila zanesljivo, varno in predvsem okolju prijazno izbiro.
vir:avtomanija
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

garac

citroen sponzorira tudi celovški nogometni klub, je prav fino videt cel kup citroenov pri stadionu, vsaj imam razlog, da proti fuzbal placu pogledam
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rs23

Ja kje so tisti lepi stari časi, ko so pred halo Tivoli bile parkirane Xsare za potrebe KK Olimpija. Pa kako so se američani pritoževali nad ročnimi menjalniki, Stepania pa nad tem, da se je komal stlačil vanjo.

grozny

ja fantje u Naklo pred upravo Merkurja se pelte pa boste maeli pašo za oči.
naši majo same XP-je, pa Xare, pa Berlingote:emot112:
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

garac

@grozni pa tudi C5 in nekoč BX, ZX, Xantia, C15, C25...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

grozny

ja ja

u saj res naši u Kp majo berlingota
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

smarty

hja.....v naklem pa lahko vidiš mislim da skoraj vso paleto citroenov.....res da ni več veliko starejših se pa še da vidit.... vem iz lastnih izkušenj...kajti sem vsak dan tam (naklo namreč) in jih uporabljam ----> zaposlen v merkurju.

tako nekako nam je tudi citroen zlezel pod kožo, kajti oče je lastnik različnih citroenov vsaj že 30 let, ker je pač tudi zaposlen v merkurju, ima svojega službenega....tako smo se vozili na morje in izlete itd...in s tem smo vsi v družini (skoraj) podlegli citroenovi superiorni vožnji... :BigThumbs:

lp,sm

bramar

Vem, ni lepo, a sem v CE na servisu "sunil" prazno škatlico za vžigalice, samo zato, da jo pokažem na forumu. Na zadnji strani škatlice so verjetno sponzorji, ki prispevajo izdelovalcu C4-ke iz vžigalic. Ne razumem madžarsko, a se mi zdi, da je možak sklenil izdelati vozilo iz vžigalic tudi za vpis v knjigo rekordov. Morda pa bo kdo iz foruma ta napis pojasnil ...

Mike666

iz vžigalic narejen model avta Citroen C4 za predstavo Guinness-rekordovih poskusov v Sombothelu(Szombathel)

Nekak tak bi bil prevod na hitro.

bramar

Aha, sem si mislil, le da še ni narejen ...