Cene Xantia 1.8i 16v in 2.0i 16v

Začel/a mickolino27, Avgust 23, 2008, 12:21:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ibanez RG

Ja, tko je...
 Za ravno 1000 eur je prevelika cena, spustili je pa ne bodo, ker potem nimajo nic zasluzka na njej.
Ne vem zakaj jo je dal lastnik v avtohiso, ko bi jo lahko sam prodal za 3500, tako je pa dobil kvecjemu 2000 eur ali manj. Pa spet je vprasaj ta pof***** kilometrina. Verjetno jih ima veliiiiiiko vec.
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

grozny

Citat od: Gox;39940Pa še lepa rdeča 1.8 16V.

Noter lepo ohranjena, volan lep, sedeži OK, menjalnik ok, za videt tako skozi steklo zgleda ok. Gume so letnik 2007. (znamko sem pozabil)

Zunaj ima razbito prednjo meglenko na voznikovi strani in rahlo počen prednji žmigavec. Na boku ima nekaj bunk od parkirišča, drugače tako na hitro ne zgleda tako slaba. Pa kilometrov nima še preveč. Ima vsa 4 el. stekla. Pa na haubi ima nekaj pikic od kamenčkov.

no evo da se javi uni ki jo je kupu. jaz seveda in kot je Gox napisau je notr lepo ohranjena. na koncu sm se zdilau za 2600. gre pa ko šajeta, sam na 16V se maoram še navadit ki prej sm meu 1.4 8V
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Klemzy

Jaz recimo prodajam svojo Xantio 2,0 16V pa žal brez uspeha. Ker so cene tako niske da glava peče. Pa sem drugi lastnik, realnih 152k km, redno servisirana (tudi glavni servis), vse štima v nulo.... Sam ko ljudem rečem ceno 3000€ me vsak malo po zdravju vpraša. Jest pa njih nazaj ker vem kakšen avto in kaj vse sem naredil na njem.

first

Vsi bi radi imeli za malo denarja veliko avtomobila, ampak 3000 Eur je malo kar ti tak avto ponuja, udobje na cesti itd. Naj si kupijo kako gajbo pa se z njo prevažajo po cesti če mislijo gledat na vsak euro :). Drugače bi jo jaz vzel samo sem par mescov nazaj kupu eno 1.8 16v break pa sem ful zadovoljen.

:emot112::emot112:

deyo

Citat od: Klemzy;42081Jaz recimo prodajam svojo Xantio 2,0 16V pa žal brez uspeha. Ker so cene tako niske da glava peče. Pa sem drugi lastnik, realnih 152k km, redno servisirana (tudi glavni servis), vse štima v nulo.... Sam ko ljudem rečem ceno 3000€ me vsak malo po zdravju vpraša. Jest pa njih nazaj ker vem kakšen avto in kaj vse sem naredil na njem.

Klemzy, žal je realnost takšna. Jaz raje vžigalico v rezervar vržem pa vidim kako gori :), kot pa da jo prodam za manj kot 3000€.

Vendar za te denarce jo boš prodal enemu, ki ve kaj je Xantija in hoče prav tak avto.

Klemzy

Citat od: deyo;42152Klemzy, žal je realnost takšna. Jaz raje vžigalico v rezervar vržem pa vidim kako gori :), kot pa da jo prodam za manj kot 3000€.

Vendar za te denarce jo boš prodal enemu, ki ve kaj je Xantija in hoče prav tak avto.

Ja upam da jo bom res za tak denar prodal. Samo realnost je pač taka. Ko bo šla za dosti manj denarja od mene stran se bo pa drugi dan našel eden ko bi dal pa tudi 500-1000€ več samo da bi jo dobil. Kaj čmo tak je običajno Mrfi. Trenutno je avto na Avto City v Mb če koga zanima. Sem avto kar gor pustil ker sem tam dobil eno zelo lepo C5. Tako da vsi interesenti za moj avto naj se oglasijo v MB pa poiščejo Gorazda in vam pokaže avto.