Cene Xantia 1.8i 16v in 2.0i 16v

Začel/a mickolino27, Avgust 23, 2008, 12:21:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

@ gox; Tisto rdečo sm jz opazil takrat ko sm c6ko njim nazaj prpelu. Drugače je kar ohranjena, samo barva je pa zelo obšlesala.

No sj kot je @ pubi napisal, xantia kar dobro skriva kilometre, tk de dilerji to pridno iskoriščajo, tako da tudi jaz priporočam nakup doma, oziroma da stopite v kontakt s prejšnim lastnikom, čeprav je to pri posrednikih skoraj nemogoče.

Doma smo imeli to srečo, in sem se po daljšem pogovoru s prejšnim lastnikom le odločil za nakup. Drugače se nebi in po 2/3 leta še vedno zadovoljen.

:BigThumbs:
Hja, dougcajt mi je ja...

Ibanez RG

Una ta rdeca je ajde se nekako, treba je menjat razbito luc in jo mal spedenat (spolirat) pa je, samo tista ta crna tct je pa totalno v qurcu. Cist popraskana, obtolcena itd., tko da je skoda 2200 eur. To je imel eden totalno malomaren, neskrben sofer in upam, da si je kupil golfa III., jer oni stvarno dosta izdrze.
Raje se obrnite cez cesto na Avto Motiv in poglejte srebrno Xantio 1.8 16v, jest sem dol padu, ko sem jo gledu.
To je vse res, da je zelo malo km sumljivo, kot npr. tista crna Xantia pri Preša d.o.o (92.000 km - ja valda, pa kaj se!). Se 100 gor, pa je realnost blizu.
Na avtooglasniku je ena rdeca 3.0 V6 iz primorske, super ohranjena, samo po moje pije kot žolna. Sem govoril z lastnikom pred parimi meseci in pravi, da je ok, jo je sparal za sina, vendar je ta odsel v tujino - tako, da je ne rabi.
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

deyo

Citat od: Ibanez RG;39984Na avtooglasniku je ena rdeca 3.0 V6 iz primorske, super ohranjena, samo po moje pije kot žolna. Sem govoril z lastnikom pred parimi meseci in pravi, da je ok, jo je sparal za sina, vendar je ta odsel v tujino - tako, da je ne rabi.

@Ibanez a imaš mogoče kontakt od te Xantie, ker jaz jo ne najdem?

michoBX

Tale je z aneta, sam ma še tastaro masko, 97 letnik. Videt je kr...

mickolino27

Zdravo!

Pubi: s tabo se v vseh primerih ravno ne bi strinjal, samo zaradi tega ker je avto star 8 in vec let se ne pomeni, da ne mores najti kaksnega od 1.lastnika, ki se je pac bolj malo vozil. Sam sem pred stirimi leti kupil avto od prvega lastnika (avto letnik 97, se pravi 2004 star 7 let), s prevozenimi 42.000km, vsemi servisi in racuni,garaziran, z vsemi papirji, bil je kot nov. Mislim, da ce ima nekdo cas iskati avto in si vzame par mesecev se sigurno najde kaj takega.
Kar pa se tice Xantij, pa je primer zgoraj ravno to kar jaz pravim, omenjena Xantia v Kopru za 2.900 Eurov???!! Pa obslesana barva itd. Realno bodo za njo verjetno dobili 2-2.200 Eurov. Zaradi tega se je nekomu, ki se ne spozna na cene tako dobro tezko dobiti realno sliko trzisca.
Ampak nekak bomo ze ne :)

Lep pozdrav
                                     Mitja

deyo

Je pa na anetu ena z MB tablicami z prevoženimi 40.000 km

michoBX

Sam ima pa en aftermarket spoiler gor... No evo, pa jo maš @mickolino27.

Ibanez RG

Deyo, nimam vec stevilke, sej je vseen, je pa verjetno sla nekomu ali nekam.
 Je pa ena na bolhi ena srebrna Xantia Exclusive 3.0 V6, ful lepa in v redu je videt pa za 3500 eur jo dajejo - kar sploh NI velik.
Pizda, kaj bi clovek vse imel: CX karavan, Xantia 3.0, XM 3.0 in C6 2.7 HDi.
 Fuuuuuuuu...

Citroenovc

Niti ne - je kar original spojler to.
OK

LP
Primož

deyo

Citat od: Ibanez RG;40031Deyo, nimam vec stevilke, sej je vseen, je pa verjetno sla nekomu ali nekam.
 Je pa ena na bolhi ena srebrna Xantia Exclusive 3.0 V6, ful lepa in v redu je videt pa za 3500 eur jo dajejo - kar sploh NI velik.
Pizda, kaj bi clovek vse imel: CX karavan, Xantia 3.0, XM 3.0 in C6 2.7 HDi.
 Fuuuuuuuu...

Ja res kaj vse bi radi imeli. Me že en lep čas drži za Xantio 3.0.Èe se najde kakšna pametna ni izkljčeno, da jo domov pripeljem.

michoBX

Citat od: Citroenovc;40032Niti ne - je kar original spojler to.

Sklepam da je bil naknadno gor dan, ker ma špranjo za tretjo štoplampo, čeprav jo ma že na prtljažnih vratih ...

Ibanez RG

Res je michoBX, no, verjetno je original, ampak ne gre ne ta model, ker ima seveda ze v vratih to stop lucko. Valjda ne more imeti dveh.
 Jaz sem za Xantio pri Binetu vzel spoiler od prvega XM-a, placal 50 eur, montaza 10 eur, pa je bilo. (Licar je pozabil inbus kljuc v zadnjih vratih, pa se je kotrljal na ovinku kot zmesan. No, saj ga je potem ven spravil).
Pa se ful v redu je pasalo, ker je bil malo visji od originalnega.

michoBX

To je pol od tastarga modela xantie, k se niso mel 3 luči na vratih.

Na našo bi dal edino od activke, sam dobit ga, je problem. Prek internetne nabave je na voljo samo v UK, proizvajalca PI, cena je pa okol 110€ + poštnina...

psihopat100posto

Pubi še en primer je moj foter, pugi 306 break letnik 2000, trenutno stanje na števcu 73 000 kilometrov, smo ga lani prodajali-za solidno ceno, pa v treh mesecih ni blo interesa, 2 sta poklicala, od tega eden hotel zamenjavo za golfa3! :) Tako, da do nadaljnega ostaja v garaži doma!:)
lp

P.S.dobrih avtov je polno, samo ne pri dilerjih ponavadi in niso poceni.

psihopat100posto

P.S.
v MS se prodaja tudi srebrna Xantia 2.0 letnik 1998/1999 z 100Kkm za 4200evrov, avto zgleda kot nov, prodaja se že ziher pol leta brez uspeha(če  koga zanima, naj poišče avtoares MS na netu).
lp