C4 Picasso - Navodila za uporabo

Začel/a hadei, Avgust 22, 2008, 09:09:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

C4 Picasso - Navodila za uporabo v slovenščini

[SIGPIC][/SIGPIC]

dk58

:BigThumbs:

garac

kakšna koda? Klikneš pa počakaš in to je to.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dk58

Ne, resno datoteki sta zakljenjeni. Sem jih prenesel, odprl in zahteva geslo.:Hammer3:

dk58

Ne, resno datoteki sta zakljenjeni. Sem jih prenesel, odprl in zahteva geslo.

garac

probal sem pred minuto, nobenega sledu o zaklepanju, le počakati je treba, odpri jih direkt, brez prenosa
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Probal na oba načina, odpre brez problema ... direktno odpiranje in shranitev in odpiranje s trdega diska.

@dk58

Poskusi mogoče v kakšnem drugem brskalniku odpret

dk58

Verjamem ti, zgleda da PDF na mojem PC ne dela uredu, se mi isto dogaja, ko probam na uradni Citroenovi strani odpreti navodila, PDF je zmeraj prazen.

ModelJT

Mogoče pa nimaš posodobljenega Adobe Readerja, ker meni vse lepo odpre.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dk58

Ja to je bilo, posodobil in sedaj je vse O.K.

Hvala vsem za trud in pozornost.

Gox

Glavno da je zdej OK in maš navodila :BigThumbs:

Lp
Goran

Pušèica Betyna

Živjo,

sem bolj frišna uporabnica tega foruma in sem zasledila že veliko uporabnih informacij!

Zahvaljujem se za navodila za C4 Picasso, saj bom čez približno en teden nova uporabnica tega lepotca in sem že čisto na trnih, tako da mi bo malo literature o vseh teh tipkah (se mi že zdaj meša od vseh teh gumbov) zelo prav prišla.

Hvala še enkrat in lepo vožnjo z citroenčki še naprej :BigThumbs:

LR1974

Hala za navodila. Drugače pa odpira BP.
Zdej pa domače branje.

Lamy

Èe kdo potrebuje original navodila v trdi vezavi mu jo z veseljem podarim. Se mi samo vlači doma
[SIGPIC][/SIGPIC]

PEPI57

Veliko je že bilo napisanega o slovenskih navodilih, za C4 picasso,tudi pdf izvedbe vendar vse skupaj to ni to.Prosim,če ima gdo original slo. navodila vključno za navigacijo in je iz okolice Celja,če jih posodi za cca 1 teden.Stvar se prebere,poizkusi in to je to.Lahko plačam kavcijo.Saj ko si jih prebral in osvojil ,jih pač nekam založiš in jih potrebuješ samo občasno.
Vnaprej hvala
lp