C4 Picasso- Navodila za NaviDrive in Pot. računal.

Začel/a hadei, Avgust 22, 2008, 12:34:23 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Navodila za NaviDrive in potovalni računalnik v slovenščini

[SIGPIC][/SIGPIC]

janc

pozdravljeni sem nov lastnik c4 picassoja uvoženega.Mi lahko,kdo svetuje koga za nadgradnjo navigacije in Slovenskega menija če je sploh možno.

hvala vsem :BigThumbs:

Dr. MadMan

Nadgradnj, zemljevide in še marsikaj dobiš pri meni. Kaj več pa na ZS.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Lamy

Citat od: janc;118580pozdravljeni sem nov lastnik c4 picassoja uvoženega.Mi lahko,kdo svetuje koga za nadgradnjo navigacije in Slovenskega menija če je sploh možno.

hvala vsem :BigThumbs:

Èe rabiš original navodila v slovenskem jeziku za avto in navigacijo jih imam jaz odveč in se mi samo vlačijo doma. Tak, da če jih rabiš jih lahko dobiš primeni.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janc

Citat od: Lamy;118606Èe rabiš original navodila v slovenskem jeziku za avto in navigacijo jih imam jaz odveč in se mi samo vlačijo doma. Tak, da če jih rabiš jih lahko dobiš primeni.

z veseljm dam še za rundo a si iz maribora

PEPI57

Hojla še en novi član foruma in novi  lastnik C4 pikasoja(uvožen iz Francije).Tudi jaz bi rabil Slovenska navodila komplet, tudi za navigacijo.Za vsako informacijo najlepša hvala.

BlocK

lkamnik

Dr.MadMan-u se iskreno zahvaljujem za nove karte (2012/2013), ki mi jih je poslal in lepo delujejo na moji navigaciji avtomobila C4 Picasso.

lkamnik

Ima kdo kakšna ustreznejša navodila za nastavitve navigacije MyWay, ki ga imam v mojem avtomobilu C4 Picasso. Originalna navodila so v francoščini, ki je ne razumem pa tudi se mi zdi, da niso prilagojena menuju kot ga imam na mojih napravah (glej sliko). Tudi v navodilih, ki sem jih snel na tej povezavi je podobno; nastavitveni gumbi se ne ujemajo z mojimi. Na kartici SD imam naložene nove karte 2012/13, originalne pa so bile 2009/2010.
Prosim za pomoč direktno na moj mail ali na forumu. HVALA

1rdeèi1

Pozdravljeni! Tudi sam imam navigacijo MyWay, pa se nekako težko prebijam skozi angleško-francoska navodila. Za nastavitev osnovnih parametrov sicer ni panike, kaj pa naprimer nastavitev vmesne točke potovanja, kot jo pozna npr Garmin?

Sjor

Citat od: lkamnik;146391Ima kdo kakšna ustreznejša navodila za nastavitve navigacije MyWay, ki ga imam v mojem avtomobilu C4 Picasso. Originalna navodila so v francoščini, ki je ne razumem pa tudi se mi zdi, da niso prilagojena menuju kot ga imam na mojih napravah (glej sliko). Tudi v navodilih, ki sem jih snel na tej povezavi je podobno; nastavitveni gumbi se ne ujemajo z mojimi. Na kartici SD imam naložene nove karte 2012/13, originalne pa so bile 2009/2010.
Prosim za pomoč direktno na moj mail ali na forumu. HVALA
Imam podobne probleme, če mi lahko kdo pomaga.
Hvala

Sjor

Pozabil sem dopisati, da nisem zraven avta dobil SD kartice tako, da ni naložen program za navigacijo.

bostjan@comix.s

Živjo

danes sem kupil rabljen - uvožen C4 picasso avtomatik, navodila pa so seveda francoska
ali ima kdo navodila letnik novejši od 2009, bi bil zelo hvaležen lahko pdf

SeBcHy

Navodila za Citroen avte se dobi tukaj:

http://service.citroen.com/ddb/

Desno zgoraj izberi jezik Slovenščina (ali pa angleščina, če hočeš angleška)

Potem klikneš na tvoj model avta in izbereš letnico izdelave ter se ti odprejo navodila katera lahko potem če želiš tudi shraniš na svoj računalnik kot pdf.

viktor555

pozdravljeni sem nov lastnik c4 picassoja uvoženega.Mi lahko,kdo svetuje koga za nadgradnjo navigacije in Slovenskega menija če je sploh možno. l 2011.
lp viktor