AX GT podvozje

Začel/a robi1000, Avgust 19, 2008, 06:33:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

robi1000

Lep pozdrav!

Zanima me če so kakršnem koli naključju amortizerji na AX GT enaki kaki bolj ljudski enačici AX ali kakega drugega citroena. Rabil bi namreč ene da mi prizemljijo avto za kakih 5cm in če ne bom dobil nobenih aftermarket bom pač ene porezal in mi je škoda mojih original od GTja.

garac

amortizerjev se ne reže. S tem ne boš dosegel nič, najbrž si mislil fedre? Pošlji zs maxsu če ima kaj na zalogi, prepričan sem, da bo odgovor pozitiven
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

robi1000

Ja mislil sem fedre ja. :) Banalna napaka. Max pa nima nič zame, ker se skoraj tedensko slišiva in pravi da tega ni za dobit. Tako da če kdo ima kaj za AX-a nej me kar kontaktira!

robi1000

Zanima me če morda pašejo na AX-a od peugeota 205 fedri?

maxss

Citat od: robi1000;40130Zanima me če morda pašejo na AX-a od peugeota 205 fedri?
v... robi mislim da ne ker je širina 205 - vzmeti 160 mm ax pa bi moral imeti 130 mm - če daš amortizer od peugeota 106 pa bi šlo ... imam en par če rabiš ... L.p. Max

robi1000

Mike666

Maxx in Robi
Vesta za kakega AX-a z 1.4 motorjem bilokatera varianta!

avantgarde

Mike666

uh krepko predrag! Nekaj cenejšega iščem!

Gox

Kakor zgleda, po oglasu ima ta Ax tudi klimo, kar mogoče sploh ne bi bil tako slab nakup potem ... klima, el.stekla, centralno zaklepanje ...

Lp
Goran

Mike666

Klima me sploh ne mika! Mam 2 avta z klimo pa v niti enem ne uporabljam!

mitomanija

Tud jz iščem še enga ax-a pa kokr kol gledam 1.4 ni nikjer za dobit!
Mico

Gox

Samo tako za info me zanima .. zakaj 1.4?

Zaradi moči? Morebitnih nadaljnih predelav na mašini? ali kar tako?

Nisem imel še prilike vozit 1.4, tako da ne vem kako gre ... se pa že 1.1 da prav lepo peljati.

LP
Goran

Mike666

Ja tako zarad moči ker sem bolj dinamičen voznik. No saj mel sem že dva 1.1 pa sem bil zelo zadovoljen tako če nem našel kaj v obliki 1.4 pol bom vzel 1.1!
Sicer še je vse v luftu ker bi rad našparal da bi čez čas zamenjal mojega XM-a z čimbolj novejšo serijo 2 XM-a in z 3.0 V6 kar si že od nekdaj želim!

mitomanija

Ja  teli 1.4 ali tu3 motorčki so zlo poskočni in navora je vsepovsot dovolj.Jz sm vozu dost 1.4 različnih avtov približno iste teže in nič se ne more kosat s tem razn zdj če je turbo ampak pustmo to!Imel sem pa 205 puga 1.1 isti motor kot v ax-u samo elektronika je druga ax ima magneti mareli pug pa če se prev spomnim ima bosch,in ja že tisto za svoje konje in kubike gre noro vredu še posebej če se izpuh malo preuredi!!
Mico