Centralno/Daljinsko zaklepanje

Začel/a caki, Avgust 16, 2008, 10:48:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

caki

Kot sem ze napisal v eni prejsnjih tem sem imel probleme z centralnim zaklepanjem.Ko sem zaklepal (z klucem) na voznikovih vratih mimje zaklenilo samo voznikova vrata,ko pa sem zaklepal na sovoznikovih vratih mi je zaklenilo vsa vrata in jih takoj odklenilo.Problem je bil v motorcku za zaklepanje v voznikovih vratih.Stvar spet deluje kot je treba

andrazzzz

A lahko kaj vec napises o tem? Tudi jaz imam enake tezave. Ko sem snel tapeto na vratih, sem ugotovil, da motorcka sploh nimam notri. Je ocitno ze prejsnjemu lastniku "nagajal". Kako si resil problem? Si kupil rabljen originalni motorcek ali si dal univerzalnega?

caki

saj ni mozno da ga nimas,ker nebi upal zapret vrat

andrazzzz

Citat od: caki;39643saj ni mozno da ga nimas,ker nebi upal zapret vrat

Hmm... jst sem dal tapeto dol in tega motorcka nisem nasel. A ni lepo viden oz. je kje skrit? Na mestu, kjer predvidevam, da bi moral biti, ni nicesar. Vrata pa zaklepam le preko kljuca trenutno.

Obstaja kaksna shema ali slika vrat in motorcka na Internetu?

andrazzzz

V priponki je shema s Citroen Service. A je ta motorcek morda skrit v 4? Ce je, potem sem si jst to stvar drugace predstavljal. Sem mislil, da to izgleda enako kot so tisti univerzalni motorcki.

caki

za shemo nebi vedu.motorcek pa je skupaj z sistemom ki ti zapira vrata ce me razumes,tako da ti ko snames tapeto ga ne vidis.najprej moras vzet tapeto dol nato pa se eno plastiko.pred to plastiko pa sta dve zelezni palci ki te pripeljeta do motorcka.