Dimenzije platišč

Začel/a robi1000, Avgust 09, 2008, 08:11:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

robi1000

Zanimajo me točne dimenzije platišč za AX-a. In sicer za AX GT so 14 col 5J? Ax Sport pa 13col in 5.5J? Kaj pa AX 4x4? Je imel enake feltne kot GT?

LP Robi

CitroX

- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

robi1000

Žal slikce ne morem odpret. Je problem samo pri meni?

Pyr0Beast

To dejansko ni slikca :)
Moraš pa imeti 3 poste, da si lahko ogleduješ datoteke.
Odgovori na tega, pa si noter ! :D
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

Xandrej

AX 4x4 ima navadne felne jeklene... 13 col.

robi1000

Citat od: Xandrej;39479AX 4x4 ima navadne felne jeklene... 13 col.

Samo na tej slikci mi delujejo take kot pri GT-ju?

http://generationsfutures.chez-alice.fr/velo/ax_4x4_1992.jpg

Xandrej

Imel sem ax-a 4x4 pa so to navadne jeklene felne z lepšim sredinskim vložkom pri vijakih ter okroglimi luknjicami okoli... Eni Gt-ji pa so imeli lite... Eni pa pribljižno kot te od AX-a 4x4... So pa jeklene.

robi1000

Evo sedaj imam takšne:

Torej ali obstaja tak design v 13 colah. Sport naj bi imel takšne samo da so 13 col, malo širše ter z drugačnimi pokrovčki. Navadne od 1.1 ali podobne pa nimajo tako poglobljenih luknjic in so še ožje. Kake ima torej AX 4x4 in koliko je bilo serijsko col na AXu 4x4?

Xandrej

Ax 4x4 ima enake kot so te razen sredinskega plastičnega dela ki gre preko vijakov. Ima pa tdi 13 col. Moral bi dobit od GTi felne ali pa kako drugo stvar. Malo avto net poglej pa to boš videl.

maxss

Citat od: Xandrej;39518Ax 4x4 ima enake kot so te razen sredinskega plastičnega dela ki gre preko vijakov. Ima pa tdi 13 col. Moral bi dobit od GTi felne ali pa kako drugo stvar. Malo avto net poglej pa to boš videl.
... AX GT, AX Sport in starejši AX-i so bili vsi na pestih ztremi vijaki ...  GTi pa ima 4 vijake - 4 x 108 tako kot močnejši peugeoti 106 in večji citroeni / peugeoti ... L.p. Max

mitomanija

Kokr sm jz na enmu 4x4 vidu so iste kot na Axu image.Dizajn feltne je isti kot pr gtju samo da je 13 col.
Mico