Ko vas ujame toča na cesti...

Začel/a drmare, Avgust 09, 2008, 07:44:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

drmare

Pozdravljeni,
Moj C4 dinamit ima od včeraj poškodovano streho od toče... Sicer ni hudo je enih 5 lukenj (ne preveč močnih), ki se bodo popravile. Zanimivo, pokrov motorja je iz aluminija ni poškodovan!

Zanima me ali ima kdo izkušnje s popravilom, koga pozna, ki to dela in kvalitetno naredi!

Vse informacije v zvezi s tem so zaželjene....
Imam sicer kasko ampak se mi zdi, da je premalo lukenj...

Ujelo me je na Nemški cesti! Pa še občutki, ko ti tolče po avtu so bedni! Ampak pleh se poravna a ne! Žal mi je samo toliko, ker nisem dal dan prej kovčka na streho, ker grem jutri na dopust....

Napišite, kako je kaj z vašimi izkušnjami....

LP Marko

garac

čim prej na zavarovalnico, potem pa k kleparju. Udrtinice potegnejo ven z lepilom, tako se v bistvu ne pozna nič.
Dan današnji to dela že večina kleparjev, med drugim tudi Jenko na praprotni. Včasih je bil v naši bližini le en strokovnjak v okolici Domžal, zdaj pa jih že več
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

drmare

Citat od: garac;39441čim prej na zavarovalnico, potem pa k kleparju. Udrtinice potegnejo ven z lepilom, tako se v bistvu ne pozna nič.
Dan današnji to dela že večina kleparjev, med drugim tudi Jenko na praprotni. Včasih je bil v naši bližini le en strokovnjak v okolici Domžal, zdaj pa jih že več

Najprej na morje, pol pa h kleparju! Praviš, da Jenko to dela, no hvala za informacijo! Saj ni take krize. Kar sem videl na netu je pri meni škoda praktično nič, no malo več!

Se slišimo čez 14 dni!

LP Mare

drmare

Danes dobil še par novih lukenj.....

Jajc (softič) od Francoza! Zakaj - toča me je samo oplazila 300m!

Žena se je peljala s Polotom skozi točo, brez čakanja - avto je ostal brez luknje!

LP Mare

hadei

Na žalost, da se ti je to zgodilo, vendar glede na to kako se je letos začelo, bo še veliko jeze in sekiranja glede toče in lukenj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja tokrat smo štajerci dobro skozi prišli... Zdaj imam tudi 4 letalo za boj proti toči. Bomo vidli...

je pa jeba to vreme zadnje cajte...

grozny

glih smo se danes u službi pogovarjali:

na štajerskem toča
v prekmurju suša
na dolenjskem poplave
v hribih potresi....

na Obali pa :emot104::emot104:

:emot90:
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

gregor

Včeraj sem na AC proti LJ samo trobil bedakom, ki so ustavljali pod nadvozi. Kaj drugega tako nimaš naredit, kot malo počasneje se peljat dalje.  Pa pred vsakim nadvozom oči na peclje, da pravi čas opaziš, če je kak bedak spodaj sparkiral.

Škode ni, če se kaj pozna na avtu, pa ne vem.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

sušo

Do črke enako se mi je zgodilo.
Nimaš kaj na AC kot pelat počasi. Folk se pa skriva pod par metrov širokim nadvozom ki je itak previsok da bi imel efekt. Noro.
Kaj se pozna pa ne vem ker je bil avto moker in se (še) ni vidlo.

Lovro

Da se dobiti tudi ponjave za avtomobile proti toči. Baje je prodaja včeraj in danes močno narasla. Èe jo imaš s sabo in da imaš kje možnost ustaviti ne da bi oviral promet, jo lahko povezneš čez avto in počakaš da gre toča mimo.

Mogoče se celo da to narediti tako, da se nato še sam nekako zbašeš nazaj v avto, kljub poveznjeni plahti.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

lugr78

Za popravilo kliči 041/661-458 -Uroš. Je meni kar nekaj avtov popravil in sem bil zmeraj zelo zadovoljen.
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

andraž

Kolega je lansko XXL točo z avtom preživel tako, da je na avto na hitro razprostrl 4 deke iz flisa, čez to pa dal ponjavo za avto. Avto je preživel brez udrtine, on z dvema buškama, vse avtomobile v bližnji okolici pa je lepo obdelalo. Mogoče ni neumno take zadeve voziti s seboj, saj tako deke, kot ponjava zavzamejo zelo malo prostora v prtljažjiku. Še bolj preprosto je pa na tak način, kot je napisal Lovro.  :emot112:

Xandrej

Tudi dobra varijanta so one blazine za na plažo ki so zvite v rolo. Nato pa pokrit avto pa je. Vsaj nekaj probaš če se znajdeš v situaciji. Èe pa je velika pbi še bilo pametno kako čalado zraven nosit.:BigThumbs:

garac

v Lj je menda poškodovalo preko 100 novih BMW, so stali pod milim nebom, itak jih bodo popravili pa je.
Vsakič ko gledam parking citroenov v Logatcu si mislim, bog si ga vedi, kaj se dogaja z avtom preden ga prevzame kupec

Mimo grede sem danes opazil reklamo za to podloženo cerado, mislim, da je 79€
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

2sv

glede tistega ko je eden svetoval da luknje od toče popravljajo brez lakirana je to kretkoročno saj pri takšnem popravilu  ko z vakumom potegnajo ven luknje od toče lak poči sicer minimalno in z prostim očesom ni vidno ampak pozimi pride notri vlaga in zmrzne napihne itd....ampak odločite se sami  lp.