Rumene žarnice za serijo A

Začel/a bizi, Avgust 01, 2008, 11:14:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bizi

LjubljanSKA ima viška žarnic za serijo A po ceni 10 Eurou za tri komade.
Info 031354904
Bizi

sušo

Prvo in 55. stran si sprinti in mej na polici v avtu, če kdo ne bo verjel... (tehnični, plavi angeli, ipd.)

bizi

Citat od: bizi;39191LjubljanSKA ima viška žarnic za serijo A po ceni 10 Eurou za tri komade.
Info 031354904
Bizi
Evo spet na zalogi 12V, novost so pa 6V rumene žarnice.

garac

Torej, kolikor smo se menili z Bizijem so žarnice še na voljo. Pohitite z nakupi, količine so omejene.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Sušo, mi prineseš za 10€? Pridem tudi na rampo :)
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Takle... Ena rumena žarnica stane 4, 20 eur... za navadno luč. Klasično... Sem pa zadnjič nabavil rumene H4 žarnice, to je za manjše grlo (včasih smo pa imeli ene distančnike da so pasale v obične luči) je pa zanimivo narejena ta H 4 žarnica. Stane 9,70 eur in ima rumeno steklo snemljivo. Pomeni ko žarnica crkne greš pa kupiš na bencinski H4 in natakneš gor rumeno steklo. Simpl...

Èe kdo rabi, konc mesca gre naročilo za eno ogromno pošiljko tak da ni nič stroškov poštnine... cena kot sem napisal.

bizi

sušo

Citat od: vinotoc;92079Sušo, mi prineseš za 10€? Pridem tudi na rampo :)

Komot. Dons ne k grem zjutri dam, jutr isto, v čet in pet sem pop tko da bi se lohk kej menila.
Poklič me v četrtek ko boš šel domov.

janez

Citat od: bizi;92112Janez jest bi 2 h4

Dobiš...

Takle pa zgleda GA s temi žarnicami in ... žarnica...

bizi

janez

OK, v naslednji rundi naročim... konec februarja... začetek marca.

vidobbb

Bizi, men pa 4 navadne rumene,rabim za 404.

mezy

Danes mi je počlo rumeno steklo, tako da bo treba nove naročit... Ima kdo za prodat oz bo kdo slučajno naročal? lp ;)

bizi

Mam jest še zmeram navadne.L+D in rezerva torej 3komade 10 evrotof.
bizi

mezy

Z navadnimi mislis 12voltne? Jaz bi rabil h4 s tem rumenim steklom oz karkoli podobnega...