Naključne slike BX

Začel/a gigo, Julij 22, 2008, 08:06:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Tale je pa vsak dan pri AC Jerovšek parkiran. Izgleda, da ga ima neko izmed uslužbencev. Pa še nega zelenega spačka imajo za delavnico parkiranega. Tistega pa jutri pogledam če bo čas.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: modeljt;101496Tale je pa vsak dan pri AC Jerovšek parkiran. Izgleda, da ga ima neko izmed uslužbencev. Pa še nega zelenega spačka imajo za delavnico parkiranega. Tistega pa jutri pogledam če bo čas.

Tale je pa od mehanika ki sliši na ime Jože, je pa že star maček ;)! Pravi da ga bo vozil do smrti. Do, čigave, do njegove ali BX-ove, do tega zaključka še nisem uspel prit, ga je rja že kar konkretno načela... :(
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

A njegov je. To pa nsiem vedu. Je pa kr dobr, ja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Ja BX je od Jožeta. Ta zadnjega (razen Tonija) iz stare garde mehanikov. Ko ga je kupil pred leti od njihove stranke, je bil ko nov. Mislim, da je bil celo od prvega lastnika.
Zdaj je pa pač delovni voz.
O Jožetu pa samo vse dobro. Takih ljudi bi moralo biti več.
OK

LP
Primož

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Tegale lepo ohranjenega sem srečal na treningu v Avstriji. Tole je verjetno precej redka zadeva?

Citroenovc

Pri nas definitivno, zunaj pa niti ne.

(madona, kako je to še vedno lep avto)
OK

LP
Primož

Lovro

Boš šel takoj svojega pobožat v garažo... (saj ga še imaš?).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Citroenovc

OK

LP
Primož

garac

pred kratkim srečal 2x bx en s kp tablicami in malce utrujen, drugi pa tale na slikah
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Citroenovc

Oo, so se ga le spravili dokončat ... Pleh je pri tem ko nov ...
OK

LP
Primož

Citroenovc

Citat od: garac;201484pred kratkim srečal 2x bx en s kp tablicami in malce utrujen, drugi pa tale na slikah

Vem da si ga srečal že leta nazaj, ampak tale pa je bil zbrka oznak ...

15RE je npr onile, ko ga je danes Andraž videl pri Jerovšku ... se pravi v primeru YU - 1580ccm 80KM motor z ročnim zaugom, oprema pa zanimiva - ni dsnega ogledala, je pa centralno zaklepanj, električni pomik prednjih stekel in pa original šibedah ...

Tale CE je pa na prvi uč v originalu bolj kak TR(S/D) (in tako celo možno da tudi avtomatic) pa če ni havba menjana - celo s klimo ....

In ja že spet bom zavzdihnil - matr kolk je to še vedno lep avto. Marcello je izjemno vedel, kaj dela ...
OK

LP
Primož

andraž

Ja, sem ga temeljito pogledal, ko je stal še zunaj. Res zelo lep zunaj, znotraj pa potreben samo konkretnega čiščenja.Bo verjetno eden lepših primerkov daleč naokoli.