Registrske tablice

Začel/a Xandrej, Julij 02, 2008, 03:51:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

01.07.2008

Izdaja registrskih tablic z novo vsebino

Sporočamo, da so se pri vseh registracijskih organizacijah začele izdajati nove registrske tablice oziroma registrske tablice z novo vsebino.

Vsebina registrskih tablic se bistveno ne spreminja, saj je na registrski tablici še vedno evropski logo, ki mu sledi oznaka registracijskega območja in grb občine. Nove registrske tablice so obrobljene z zeleno obrobno črto za razliko od sedanjih, ki so obrobljene s črno obrobno črto, razen za vozila policije, kjer so tablice obrobljene z modro obrobno črto.

Ponudnik za izdelavo registrskih tablic je bil izbran na podlagi javnega razpisa. Cena novih registrskih tablic je v povprečju nižja od cene sedanjih registrskih tablic, npr. cena za registrsko tablico, ki se namesti na osebno vozilo (dim. 520 x 120 mm), je nižja za 8 % od sedanje.

1. Kolo z motorjem
2. Motorno kolo
3. Ostala vozila
4. ostala vozila (traktor, katrca itd itd)

CitroJen

Cenejse? Fino. Bo prislo prav oktobra, ko pride novi Citroencek. :D

michoBX

Zakaj je bila potrebna sprememba??

Mogoče samo preveč denarja v proračunu, ali pa se je našla oseba, katera je zelo dober kolega kolegu v parlamentu, pa so nekaj na hitro zmučkali, z malo naše vednosti?!?!

Pa saj sem verjetno mim ustrelil, sam naša politika, celoten sistem delovanja slovenije je v p****, edino s katerim se lahko še pohvalimo je raznolika in lepa pokrajina (verjetno ne več dolgo)....

Hahhah, pa kakšne dile bodo šele za na motorje...
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Pa tablico za kolo z motorjem so obrnili, tako da je širša kot višja.

Pa sej nimam tako širokega blatnika na skuterju ... sedaj ko je višja kot širša, prav lepo paše.

dvorjan

A to bo menjava obvezna? Brzkone ne.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

Hvala bogu, da se iz tistih gnusnih rumenih za 50cc preide na takšne. Jih dobesedno nisem mogel gledat ker je delovalo kot, da sem neka izbeglica na mojem Tomos oldiju.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

hadei

Prepoznavnost registrskih tablic
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Enotne registrske tablice (kot avstrijski sistem) - pri nas jih še ne bo
Vir: Žurna 26.06.2010
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Hm, nekaj sem se že pozanimal, pa vseeno vprašam: koliko po novem stanejo registrske tablice narejene po meri (2 kom.)?

Hvala, LP
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

andraž

Mere kolikor vem morajo biti vedno enake, edino zadnja je lahko kvadratna, lahko si zmisliš 6 črk ali številk po tvoji ideji.

Zeko124

Vem, vem, samo dosti stanejo, hudiča... :))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Zeko, do tablic je še daleč, zdaj raje delaj in ne razmišljat. Z očetom se zmeni za primerno urno postavko, potem pa kuæa-poso, poso-kuæa
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

A poleti boš polagal keramiko?

Zeko124

Citat od: andraž;76675A poleti boš polagal keramiko?

jo že delam :BigThumbs:

www.keramika-genorio.si