2cv in vinjeta

Začel/a Brave, Julij 01, 2008, 02:43:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Jah res so perle - verjetno je res visoka verjetnost, da je oče 1 teden pred uradno veljavnostjo šel za hec prenašat vinjeto z avta na avto - in jo tako strgal ...sam so res ena banda.

Pa če so res prejle na TV povedali, da jo lahko prilepiš kamorkoli - so pa tudi še enkrat nič drugega kot banda. Ista štorija kot je bila z nalepko za tehnične ...
OK

LP
Primož

dvorjan

Mah, tista za tehnicne je bila vsaj na nivoju - kompaktna, cvrsta, se je drzala kot mora ... Ne pa tale narezan najloncek z malo lepila ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

Jaja, to že - jaz sem mislil na štorijo okrog mesta, kje jo moraš nalepiti ... oz kako je že bilo - točno, strokovno lepljenje je bilo na začetku ... ipd ...

Kakorkol že - danes sem videl kar nekaj avtomobilov, ki so jo imeli nalepljeno levo SPODAJ.
OK

LP
Primož

deyo

Citat od: Citroenovc;37963Kakorkol že - danes sem videl kar nekaj avtomobilov, ki so jo imeli nalepljeno levo SPODAJ.

Kar nekaj tujcev pa je imelo našo vinjeto zalepljeno na desni strani spodaj. Ti isti avtomobili pa so imeli avstrijske vinjete zalepljena na levem zgornjem delu vetrobranskega stekla.

neyc

včeraj so meli pri reporteru milanu svetovno glede vinjet... prerežali v službi...

garac

@neyc, a je bila ponovitev, ker je na temo vinjet že bila 1x, uno ko ena stara sprašuje: kje moram zalepit gospod? Pa oni drugi hoče vrnit ABC
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Tudi sam sem se čudil, kako to da je vinjeta tako tanka ...

to pa takrat ko sem vinjeto odlepil do polovice in želel prilepit ravno pod rob stekla. Takrat pa se mi je vinjeta zaradi tankosti kar prepognila in taknila šipo skoraj 10cm prenizko. Zalepila se je s cca 5mm, površine, tako da sem jo uspel počasi previdno odlepit in lepo zalepit pod rob stekla.

(če mi ne bi uspelo, bi imel takoj uničeno vinjeto)

LP
Goran

sivipas

jaz sem jo na furgonu prilimal kar pod ogledalo na sredi šipe. če bojo zarad tega sral policaji, so res pikolovski.

CitroJen

Zdaj je ze uradno potrjeno tudi od Zerjava: ker je ogromno ljudi vinjeto nalepilo na vse mozne kraje, samo na levo stran ne (mimogrede, ze od vsega zacetka je vinjeto dovoljeno nalepiti kamor koli na levo stran, ne le na skrajni zgornji levi kot), so se odlocili, da bodo spremenili pravilo in ljudem to tudi dopustili, da ne bo se dodatnih komplikacij. Se pravi, kamor koli ste ze nalepili vinjeto - vse je okey dokey. :)

dvorjan

Evo, vinjeta zamenjana ... niso nic komplicirali, le izpolnil en A4 list s podatki in oddal. Seveda na listu ni moznosti "poskodba vinjete ob nakupu ipd", ampak samo "menjava vetrobranskega stekla" ipd., tako da sem kar svoj odstavek napisal.

Sicer pa ne hodite te dni tja, ker je guzva za znoret, folk vraca ABC-tablice. Raje dajte tisti evro ali dva za postnino in posljite po posti. Razen ce vam cas in prevozeni km ne pomenijo prav dosti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

Citat od: JenJen;37988(mimogrede, ze od vsega zacetka je vinjeto dovoljeno nalepiti kamor koli na levo stran, ne le na skrajni zgornji levi kot), so se odlocili, da bodo spremenili pravilo in ljudem to tudi dopustili, da ne bo se dodatnih komplikacij. Se pravi, kamor koli ste ze nalepili vinjeto - vse je okey dokey. :)

Krasno - zakaj pa je potem bilo prav posebej označeno na vinejti, da mora biti levi zg vogal ... jaz sem lepo ugotovil, da pri semaforiziranem križišču in zavijanju v levo zdaj ne vidim več na semafor normalno ... ampak se moram nagniti malo v desno ...

Jasno - če grem menjat zdaj pozicijo - bom plačal še enkrat 35 Eur ...

Še enkrat bom ponovil - BANDA!
OK

LP
Primož

neyc

dans jih vido v živo na službenih vozilih.... kak kričeče zeleno so..... jauuuu... za te nalepke bi lahk podrli cestninske postaje (levi del) al pa dvignili hitrost... ker če kiri ne vidi nalepke na 100m pol nevem... naj gre k okulistu....

garac

en hrvaæki komentar o vinjetah. Uvod iz revije auto motor sport

Vsaj avto na sliki je ok
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Avto je res o.k. hrvatom bi za vsak slučaj zaračunal dvojno ceno, se pravi 70 Eur, da bi res imeli vzrok, da tako veselo pljuvajo pa nas. :argue1: Škoda, ker zaradi takšnih in podobnih bedarij, ki jih pridno lansira velika večina hrvatov, cel narod izpade več kot kretenski, čeprav vsak pozna posameznike, ki jim ne manjka nič in so poplnoma o.k.

LP, A.