ALU platisca za Saxo-ja

Začel/a Joly, Junij 10, 2008, 11:08:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Joly

Živjo. Imam Saxo-ja 1.1i letnik 98 in sem se odločil da ga bom malo olepšal. Problem imam pri iskanju platisc s tremi vijaki zato bi prosil kogarkoli, za kakšne napotke pri iskanju. Iščem pa 15 col ali 14 col, nove ali rabljene.

Hvala vnaprej!

garac

zamenjava pest in bobnov na 4 vijake, potem boš lažje našel platišča
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Pozdravljen,

a se sploh dobi Alu 14-ke na 3 vijake?

Kar sem opazil na Saxojih in Ax-ih z Alu platišči so vsi imeli 13-ke Alu.

Drugače bo, če menjaš peste na 4 vijake. (kot je Garač omenil) potem bo izbira dosti večja.

Lp
Goran

Xandrej

Na odpad greš pa oskubiš enega ki ima na 4 vijake.

Joly

Hvala. Najbolj verjetno da bom res zamenjal vse na 4 vijake.

drsokodj

zadeva se da rešiti tudi z dobro narejenimi distančniki vendar pesto in most z 4imi vijaki boljši

maxss

Citat od: Joly;36784Hvala. Najbolj verjetno da bom res zamenjal vse na 4 vijake.
... Imam pesta spredaj in zadnje bobne če rabiš za zamenjati na 4 vijake za vse 4 ti računam 80 eur ... L.p. M.

cxfranc

:emot112: takole. V Sloveniji obstaja nekdo, ki ne svetuje zamenjave pol avta temveč ima na zalogi ustrezna platišča. Moj tel. 041/693-440. Sem v Celju in bolj znan kot vzdrževalec Citroenov cx. Toliko zaenkrat in lep pozdrav.

Gox

Pozdravljen,

kaj pa imaš na zalogi na 3 vijake? Imaš kaj fotografirano?

LP
Goran

wolly

petekdule

Pozdravljeni!

Nabavil sem felne....ugodno! no da povem problem, namreč
ne vem æe bo še šla guma 155 col13 gor na felno ker prej so ble na felni 175 col 13!?:Hammer3:

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

petekdule

2sv

Citat od: cxfranc;41627:emot112: takole. V Sloveniji obstaja nekdo, ki ne svetuje zamenjave pol avta temveč ima na zalogi ustrezna platišča. Moj tel. 041/*******. Sem v Celju in bolj znan kot vzdrževalec Citroenov cx. Toliko zaenkrat in lep pozdrav.
mene pa zanima če še imaš felge  in kakšne so  lp.