Predelava na plin?

Začel/a alexius103, Junij 04, 2008, 06:44:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alexius103

Pozdrav! Je morda že kdo predelal svojega Picassoja na avtoplin? Pri teh cenah me to močno mika. Pri Košaku v Celju so mi rekli, da to lahko naredim tudi z novim avtom (imam naročenega, bencinarja, 1.8, pride čez 14 dni), v Mariboru pa so mi rekli, da bilahko  predelavo naredil šele po dveh letih, sicer mi propade garancija.
Cena predelave je nekje 1000-1400 evrov, cena litra avtoplina pa 0,70 EUR (bencina 1,15 EUR).

garac

in cena naprave ter vgradnje, pomanjkanje črpalk, si morda računal kdaj se investicija povrne? O plinu je že ogromno napisanega, tomaz555 in se nekaj fantov, ti bo znalo svetovat
Uporabi funkcijo iskanje, desno zgoraj na forumu, sicer pa dobrodošel
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alexius103

Pozdrav! Hvala za odgovor, sem že našel pogovore na to temo, ja. Se vidi, da sem še nov. Se oproščam! :):Hammer3:

psihopat100posto

odvisno od sistema,ki ga misliš vgraditi, cena za 4 cilindersko mašino je okol 1200 evrov, kolko bi prišparal sam veš, preden greš v vgradnjo kontaktiraj več mojstrov, ki se z tem ukvarjajo, cene so zelo različne!
Črpalke so po novem tudi pri nas vsepovsod, tak da glede tankanja ni problem.
lp

alexius103

Kaj kdo morda kaj ve, če Citroen sploh kje dovoli vgradnjo sistema avtoplin v novo vozilo? Torej prej, preden poteče garancija? Èe dovoli, pri kom bi se to dalo urediti? Hvala za morebitne odgovore!

gigo

Èe dodatno vgrakdiš katerokoli predelavo na novo citroenovo vozilo lahko kar takoj pozabiš na garancijol.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

alexius103

Torej nikjer v Sloveniji. Uf.
Ker sem še čisto svež - kako dolgo bi pa potem moral počakati, preden mi ta garancija poteče?

dvorjan

Jah, ce imas nov avto, potem imas garancije 24 mesecev. Sicer pa starosti primerno ustrezno manj.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Pred kratkim je kolega predelal C4 1.6 16V na plin. Cena predelave 1450€.

Je pa avto glih ven z garancije.

Bom napisal kaj več, ko pride kaj mimo in si ogledam napeljavo.

Lp
Goran

psihopat100posto

Daj ga še vprašaj pri katerem mojstru je vgradil plin, a je to cena z homologacijo ali brez?
lp

psihopat100posto

Daj ga še vprašaj pri katerem mojstru je vgradil plin, a je to cena z homologacijo ali brez?
lp

Gox

Citat od: psihopat100posto;36964Daj ga še vprašaj pri katerem mojstru je vgradil plin, a je to cena z homologacijo ali brez?
lp

Ok, se bom pozanimal.

Lp
Goran

Gox

Kolega je plin dal vgradit nekje v Kopru. (si nisem zapomnil imena, in firme)

Je pa bila cena brez homologacije, katero more sam opravit. (zaenkrat je še ni opravil)

Mi je pa obljubil da bo prišel do mene, da poslikam malo napeljavo, pa mi bo bolj točno povedal.

Lp
Goran

alexius103

Še kar se mi zdi grozno čakan pa plinsko vgradnjo 48 mesecev. res ni nobene druge, hitrejše poti?

gigo

Citat od: alexius103;37106Še kar se mi zdi grozno čakan pa plinsko vgradnjo 48 mesecev. res ni nobene druge, hitrejše poti?

Èe si tako močno želiš si pa jo vgradi. Mislim, da je skoraj nemogoče, da bi nastajali kaki večji problemi ob novem avtomobilu. Èeprav..... se nikoli ne ve. he he
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens