Zvočniki v zadnjih vratih

Začel/a bosko, Maj 02, 2008, 12:55:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bosko

Kot sem videl prixsari se nima kablov v zadnjih vratih jih je ze kdo napeljeval,  in kako je to izvedel

Gox

Verjetno da so kabli kje še skriti. Ponavadi je instalacija napeljana, vsaj spredaj pri radiu na Iso konektorju so kabli tudi za zadnje zvočnike, do kje pa so napeljani je treba poiskat.

Da niso kje v stebričku zaključenič

Naša Xsara ima zadaj v vratih še original Citroen zvočnike.

gigo

Določeni modeli Xsar MK1 so imeli in določeni ne. Moja je bila osnovna oprema zato o zvočnikih ni bilo ne duha ne sluha v zadnjih vratih. ÄŒe si pregledal konektor in stebriček hkrati in seveda nič našel bo potrebno na novo napeljevat.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Naš ZX Break, je spredaj pri avtoradiju imel 8 žic, za prednje in zadnje zvočnike.

nikoli pa nisem našel kje se končajo žice za zadnje zvočnike, v vratih zadaj in konektorjih jih ni bilo.

Spredaj v armaturki pa so bile. :-)

Lp

Xandrej

Citat od: bosko;34297Kot sem videl prixsari se nima kablov v zadnjih vratih jih je ze kdo napeljeval,  in kako je to izvedel

ÄŒe si že bil kdaj na koncertu si lahko videl, da ti muzika nikoli ne igra odzadaj. Raje investiraj v dober sprednji sistem pa je to to... Zadaj se zvočniki ne dajajo. Na tekmovanju neboš videl nikogar, da bi imel v zadnjih vratuh zvočnike... Tak, da premisli.

tjunga

Katera velikost pa gre spredaj zgoraj in spodaj?

Mike666

opa Andrija!
Jaz sem mel v moji Bivši X1 tudi zadaj v vratih 120w zvočnike in je kar lepo špilalo še posebej ko je bil v muziki kaki efekt ko je glasba krožila!
Marsi kateri sopotnik na zadnjih sedežih se je čudil kako pride do takega zvoka!
Zaj v XM-u me prav moti da ni v vratih  lukenj za speakere!:BigThumbs:

Xandrej

Jaz tudi imam načeloma zdaj v vratih zvočnike rainbow pa visokotonce posebej ampak ko se vozim sam jih izklopin ko pa še kdo pa jim dam malo nazaj vseskup...

Xandrej

Citat od: tjunga;39282Katera velikost pa gre spredaj zgoraj in spodaj?

Spredaj gre 16.5 cm za visokotonce pa je treba malo prirejat stvari...