Citroenove akcije in popusti

Začel/a anndreja, April 22, 2008, 12:23:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

anndreja

Pozdravljeni

Sem čisto frišna uporabnica tega foruma. Uganete zakaj?
Ker nameravam v kratkem kupiti novo Xsaro Picasso.
Sedaj, do konca aprila je sploh cena zelo ugodna. Ampak problem vidim tukaj, ker ne vem, če mi bo uspelo prodat moj stari avto. Namreč, registracija mi poteče 15.5....Èe peljem avto na sejem, se bo vsak dregnil ob to...in ga pomoje ravno zato ne bo hotel kupiti...ne vem, no. (Ali je pa bilo pred 10 leti tako, ko sem bila nazadnje na sejmu.)

In ker vem, da se te citroenove akcije ponavljajo, bom gotovo do takrat (naslednje akcije) lažje prodala starega in kupila Picassojko :funny34d:

Gotovo ste vi, ki ste že lastniki citroenov bolj pozorni, kako pogosto so te akcije in za katere modele?

Hvala za pomoč :BigThumbs:

garac

akcije so non stop. Ponavadi je to še kakšna dodatna ugodnost, zdaj je to bonbon, včasih je bil garmin, zimske gume itd
Ko bo potekla aprilska akcija, se prične majska
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

anndreja

Aha.
No, konkretno....zdaj, če dam v aprilu aro za Elegance Plus (bencin), me pride 13.303 €

Misliš, da jo bom nekje (recimo) avgusta lahko dobila za tak denar?

dvorjan

Bos bos ... mogoce se celo ugodneje ... ker se takrat prodaja avtomobilov malo ustavi, ker so vsi na dopustih ... pa se malo stisnejo popuste.

Po drugi strani je pa tudi res, da je cena za Xsaro Picasso ze prakticno najbolj ugodna, tako da tezko se kaj stisnejo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

anndreja

Citat od: Xandrej;33860Od kod pa si?

Malo ven iz Lj.

Xandrej

alvin

Citat od: anndreja;33846Aha.
No, konkretno....zdaj, če dam v aprilu aro za Elegance Plus (bencin), me pride 13.303 €

Misliš, da jo bom nekje (recimo) avgusta lahko dobila za tak denar?

Cena je že dolgo tam nekje. Se splača še malo izven Ljubljane pogledat. Jaz sem šel v zasavje kupit in sem dobil še 300€ sconto.

LP

klemen65

Z majem ne bo več bob-bona tko da bo 800€ dražji.

tihi

a to je sigurno da nebo več tistih 800â,¬ dodatno popusta?
lp
tihi:emot112:

Gox

Verjetno da ne, pomojem pa bo kakšna druga akcija.

Saj je ponavadi vedno kakšna dodatna ugodnost zraven.

Lp
Goran

garac

se strinjam, izven centrov se dobi še kak dodaten popust, odvisno je le, kako dober pogajalec si, lahko je v denarju ali v opremi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

klemen65

Citat od: tihi;33988a to je sigurno da nebo več tistih 800â,¬ dodatno popusta?
lp
tihi:emot112:

Ja to je sigurno k so mi v Kopru in v Kranju tko rekl.:BigThumbs:

hadei

Trenutno aktualni popusti pri Citroenu (nepreverjeno)...

[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Junijske popuste bodo objavili v ponedeljek, cez dobrih 14 dni pa se zacne prodaja nove C5-tke. Juhej.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!