Air bag xsara

Začel/a bosko, April 12, 2008, 01:41:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bosko

Zanima me ce se da na xsari let 98 1.4  izkju?iti varnostna blazina na sovoznikovem sedežu. sem jo ravno vceraj kupil. pa avto ni imel navodil za uporabo.
S tem tipom avtomobila se prvič srecujem in ga ne poznam.
lep pozdrav

deyo

?e me spomin ne vara, je kolega imel ta letnik Xsare in se mu je dalo izključit airbage, ker je na prvem sedežu imel otroški stol?ek (zato vem, da se je dalo).

bosko

Men se tud zdi da se bi moralo dati. na peugeotu imam stikalo poleg ročne. na visi in pa AX pa itak ni bilo air bagov. xsara je od ?ene

gigo

Pozdravljen.
Glede izključitve zračne blazine je tako. Na desni strani armaturne plošče se nahaja reža v kateri je ključavnica za vklop/izklop blazine. Opozarjam pa, da je ključavnica bila pogojena z opremo Xsare. Torej, ?e ključavnice ni pomeni, da je izklop nemogo?.

Prilagam skenirano stran navodila za uporabo za model Xsara.

lp
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

bosko

potem se pa zgleda nima te močnosti ker tam ni stikala je samo nalepka, za otroški sedež in airbag pa se tista je precrtani.
hvala za informacijo

Gox

Pozdravljen,

pa imaš sigurno Airbag na sovoznikovi stranič

Da ni mogoče model avta samo z voznikovim Airbagom?

A nimajo vsi modeli avtomobilov z airbagom pred sovoznikom, opcijo da se ga deaktivira, prav zaradi vožnje otrok?

Lp
Goran

(PS: navodila za Xsaro bodo v kratkem na našem forumu, trenutno so še v fazi skeniranja)

gigo

Citat od: Gox;33552Pozdravljen,

pa imaš sigurno Airbag na sovoznikovi stranič

Da ni mogoče model avta samo z voznikovim Airbagom?

A nimajo vsi modeli avtomobilov z airbagom pred sovoznikom, opcijo da se ga deaktivira, prav zaradi vožnje otrok?

Lp
Goran

(PS: navodila za Xsaro bodo v kratkem na našem forumu, trenutno so še v fazi skeniranja)

Ne Gox nimajo vsi modeli. Kot sem že zgoraj napisal je vse odvisno od modela oz. opreme.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens