SAXO 1.4 Turbo ...

Začel/a maxss, Marec 25, 2008, 10:23:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Klem_zx

Tale ideja z ?otori je res huda, in jo bomo izpelal ;)Sm tud ?e jakatu omenu pa je biu prec za ... ?urkaaa! :)
Nebi blo slabo ?e bi biu tud saxo do tkt prštiman kaj? Počas pa zihr....!
l.p. Klemen
---------------- P S A 4ever ----------------

drsokodj

lepe misli :D ...

@Maxss, danes je moj brat dobil en kratek SMS od Koprona  (v njem je pisalo o pritisku na tvojemu Saxo-ju...naj to ostane skrivnost :D

ali bo kdo od caju (max, klemen) prišel v logatec na PRK 20.4.08 ?

Klem_zx

Citat od: drsokodj;32824lepe misli :D ...

@Maxss, danes je moj brat dobil en kratek SMS od Koprona  (v njem je pisalo o pritisku na tvojemu Saxo-ju...naj to ostane skrivnost :D

ali bo kdo od caju (max, klemen) prišel v logatec na PRK 20.4.08 ?

Jst pa kolega (jaka) 99% prideva (je clo ena opcija da gre clo ta kolega z svojo 205 na pisto...neki je govoru zan?...kukr vem je to govoru za avtoslalom trening) Lepo bi blo pa da tud max pride!!!

L.P. Klemen

maxss

Citat od: drsokodj;32824lepe misli :D ...

ali bo kdo od vaju (max, klemen) prišel v logatec na PRK 20.4.08 ?
... bomo videli sam ?e ?e pol pridem z ax... sax ni za v ovinek je prehiter in spodaj prepočasen ker je turbo in to z veeliko turbino - zbudi se na 3900 pol na 4500 pa ?e popizdeva na 5000 pa je noro ... včeraj ga je ?e dal na 1.5 bar in ga skoraj ne zaliva ve? ?e malo ga bo treba popraviti vseeno ... danes je montiran gor nov izpuh od 60 mm in sedaj gremo proti 2.0 bar ... ?e sklopko moramo dodelati ker po 1 baru ?e drsi :) 1.5 bar je cca 180 in ?e malo konjev :) L.p. Max

drsokodj

noro ....

Max, zate imam pa nekaj novih novic (tisti eMail si dobil verjetno glede sestavnih delov)

pa mogoče bomo C2 VTS BY LOEB kupili :D fotr je reku da je VTR 75KM slab :D

upam da bo pri hiši kdaj ta avto ... :D

zdaj je ?e ?ansa, ko ima avto malo prevoženih kilometrov  (?e bi kupil Cs VTS z 100.000km verjetno nebi bil motor v odličnem stanju, ker takih avtov se ne ?para:D
:funny34d:

tudi jaz upam da bo Naš biv?i AX Sport nared do logatca ...

ne preveč pretiravat z turbino max!

velikega veselja je vedno kmalu konec

neyc

Citat od: maxss;32914... bomo videli sam ?e ?e pol pridem z ax... sax ni za v ovinek je prehiter in spodaj prepočasen ker je turbo in to z veeliko turbino - zbudi se na 3900 pol na 4500 pa ?e popizdeva na 5000 pa je noro ... včeraj ga je ?e dal na 1.5 bar in ga skoraj ne zaliva ve? ?e malo ga bo treba popraviti vseeno ... danes je montiran gor nov izpuh od 60 mm in sedaj gremo proti 2.0 bar ... ?e sklopko moramo dodelati ker po 1 baru ?e drsi :) 1.5 bar je cca 180 in ?e malo konjev :) L.p. Max

a na kak drag boš žal ?!? se pa kr polzno zbudi.. men se na 2700... aja pa blow off ?e ma?? bi ga pri?o sprobat (?e si za to), pa ?e dela kot treba istega nabavim... :emot80:

drsokodj

oprostite, ker smetim temo.

Neyc, pokli?i janeza (dal sem ti njegovo telefonsko ?tevilko prek MSN-ja)

Maxss, projekt napreduje?  motorček za prosti tek ste dobili?

maxss

... Ne vem, da bi imeli kdaj problem z tem ...

drsokodj

da boste ostali vedeli: govril sem z MAX-om danes....

rekel je da ********  

nas čaka v naslednjih dnevih OGROMNO novosti !!!  

!presenečenje!

neyc

pa glih zdaj ko grem na dopust... :S bomo pač pol pogledali novosti...

Gox

Počakajmo kaj bo :BigThumbs: Sigurno je na cesti kak nov  dober stroj :-)

Klem_zx

jah mejčken bo še za počakat kukr sm jst informeran :)
več bo pa max povedov... da me nau pol :argue1: ker sm kej preveč povedu :D

l.p. Klemen

drsokodj

ena stvarca je že na cesti...druga še čaka !

Klem_zx

Citat od: drsokodj;37189ena stvarca je že na cesti...druga še čaka !

in ta stvarca je brutalna (vidu,slišu), kaj šele tadruga

drsokodj

Citat od: Klem_zx;37203in ta stvarca je brutalna (vidu,slišu), kaj šele tadruga

video ane?