Kako odstraniti oblogo na vratih

Začel/a numlock, Februar 25, 2008, 07:19:55 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

numlock

Pozdravljeni!
Zanima me ali kdo zna odstranit plastično oblogo na vratih. ?oferska vrata mi ?kripajo pa bi rad malo pregledal. Te?aje in vodilo sem ?e namazal pa je kakšen dan OK potem pa isto, zato bi rad odstrano to plastiko na vratih, da pogledam ?e od zadaj. Odvil sem ?e držalo na vratih ter zvo?nik. Za zvo?nikom sta ?e dva vijaka, ki držita to oblogo. Izgleda, da vijakov ni ve?, potegnit na na upam, da obloge nebi zlomo. A kdo kaj ve?

garac

najbrž je podobno, kot pri xsari torej del je privija?en, del pa pritrjen s plastičnimi ?epi. Ni druge, kot bit malo nasilen. Hadei in ?e kdo sigurno ve natan?no, kako to zgleda
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Plastika ima sedaj ?e samo ?epe, ki pa rado odlomijo oziroma se dostikrat zgodi, da ostane ?ep v vratih. Druge prepreke ve? nimaš, glede na to, da si odstranil vse vijake. Obloge pa ne moreš kar tako zlomit. Brez strahu lahko uporabiš silo....seveda ne pretiravat z nekimi sunkovitimi gibi samo na enem koncu. ?e me spomin ne vara so v spodnjem delu vrat 4je ?epi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

tct

Za snemanje se uporablja poseben pajsar v obliki vilice, ki se dobi v Conradu. Podloči? s kartonom ali cunjo in sname? tapeto. drugače se to po?koduje

Jerry

Citat od: tct;30306Za snemanje se uporablja poseben pajsar v obliki vilice, ki se dobi v Conradu. Podloči? s kartonom ali cunjo in sname? tapeto. drugače se to po?koduje

?e tega nimaš se da z ob?utkom, mehanik ki je to delal pri meni je odstranil z odliko. Kot so povedali zgoraj, drugega ni ve?, čeprav mislim, da kaj dosti za podmazat ne bos nasel oz. ne boš prišel zraven, ker te bo oviral pleh.

Lp
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Gox

@numlock

Si ?e kaj ?raufal? drugače kot so ?e povedali, velik ploščati izvija?, cunjo in veliko potrpe?ljivosti. In počasi počasi odstranič oblogo, samo potem ponavadi sledi razo?aranje, ker ugotovi? da skozi luknje v vratih ne prideš blizu tistemu kar želiš.

Lp
Goran

boga

tisti ?epi so jeba, samo mislim, da kot pravi gox od znotraj ni kaj podmazovat. Vodila lahko podma?e? kar med vrati. Meni je to v 5minutah zrihtal serviser medtem, ko je menjaval olje.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.