2.0 HDI, servis na 120k km

Začel/a dvorjan, Februar 23, 2008, 06:27:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Takole, ze v zacetku tedna sem opravil servis na 120.000 km, a do sedaj nisem utegnil se nic napisati. Torej sledi porocilo.

Za vlozenih 450 EUR sem dobil naslednje:
- menjava olja (5l Total Quartz 9000)
- menjava filtrov (oljni - Mann, zraka - Mann, kabine - Citroen, z aktivnim ogljem)
- menjava sklopke (LUK, prepakiran Valeo)
- menjava 4 zarnic (2 pozicijski, 2 navadni)
- menjava palic stabilizatorja (2 kos, dodatno ojacane - kao garancija 100k km)
- menjava zadnje metlice brisalca in nov prednji par brisalcev

Pa se ene pol litra olja je ostalo - za dolivanje do naslednjega servisa. Zdaj pa upam, da bo mir do 140.000 km, ko brzkone pride na vrsto menjava hidravlicnih bunk (bo avto dopolnil 5 let).

In to je to. Sem upal, da bo suma-sumarum kakih 50-80 EUR manj, pa ocitno ni slo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

parovelb

vedno piha kontra.....

garac

@dvorjan, se mi sploh ne zdi drago, ker tvoja sklopka ni ravno poceni ane in tudi total 9000, pa dela je bilo kar nekaj uric
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

@garac:
Glede na to, da sem ves material sam nabavil, je bilo dela za 180?.

laguna

moj c5imamotor2.2 diesel,ker je to moj prvi citroen me zanima kje servisirate ima prevoženih 74.000in je star tri leta sem iz okolice maribora

dvorjan

Popoldanski mehanik, okolica Grosuplja.

gigo

V Mariboru imaš Auto City, v Grosupljem imaš Jerovška in na Drenovem Griču pri Vrhniki pa Merlaka.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

laguna

laguna

moj c5 nima montiranih senzorjev za parkiranje tudi stikala na srednji konzoli,ali kdo ve kje se da to montirat ceneje kot na servisih

dvorjan

@laguna:
Na Bolhi si izberes enega izmed ponudnikov in potem, ce si malce spreten, kar sam zavrtas luknje in povezes (navodila in sveder so zraven). Cene so pa od 50 naprej, samo ne kupuj ravno najcenejsih, pa fino je, ce imas zadaj vsaj 4 senzorje ...