C4 Picasso - poraba goriva, parkirni senzorji

Začel/a pecjoe, September 07, 2007, 02:44:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Tudi sam razmišljam o montaži senzorjev zadaj. Sicer ne v rangu 200? ampak malo manj.

Bo samo ?e en stroček....

Gox

Samo zadnji senzorji so cenejši, kot komplet prednjih in zadnjih.

Pri C4-ki Picasso pa pridejo prednji senzorji ?e kako prav, saj je nos avtomobila te?ko viden z voznikovega prostora.

LP
Goran

gigo

Pa kaj ne znaste parkirat al kaj? Kaj ste 5 letni otroci za bošjo voljo. Zdej se mi sam ?e manka, da za?nete argumentirati nujno potrebo park senzorjev. Pol mi boste pa statistike pisali pa analize delali pa tak?ne monade. ?e je težaven dostop parkirnega mesta se uporablja stranska ogledala. Lahko odprete šipe in stegnete glavo, lahko celo stopite ven in sami pogledate kolko ?e manjka oz ?e je prostor, lahko se malce divignete iz sedeža pa imate br? boljši pogled ipd.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Ja sej senzorji ne škodijo, včasih pridejo prav.

Z njihovo uporabo ?e bolj varno voziš nazaj.

Včasih voziš, misli? na druge zadeve, nisi zbran in zaviješ v parkirni box in mimogrede pozabi? na kak koli?ek oz. stebri?ek ...

Tako te vsaj opozori s piskanjem da je nekaj zadaj.

oče je v gradbenem merkurju peljal rikverc, da bi naložil nekaj kanalet, gledal je nazaj, v ogledalo in vse, je pa spregledal da je bilo točno na sredini zadaj ?e enih 30 elementov zločenih na kup, ki jih z avta ni videl.

(ni jih videl, jih je pa čutil, ko jih je z odbijačem zadel) No ?e bi imel senzorje bi verjetno prej kaj piskalo, pa bi se ustavil in ne bi naredil 3 praske na odbijaču :-))

Vsekakor senzorji niso nujno potrebni, so pa v veliko pomoč.

LP
Goran

gigo

Brez zamere sam ?e človek ni zbran za volanom nej rajši doma gleda POPIN al pa Esmeraldo.
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dagi_m

fantje    torej  kupu sm senzorje za 50€   no 4 kompleta    zame ene zadaj  za brata ene zadaj in za drugega brata spredaj pa zadaj...
 v kompletu so 4 senzorji    lep mali displejček ki gre na retrovizor...  prikazuje v 0.0 metrih  in  črticah  in se piska...

senzorji so NEVERJETNO lahki za vgradit...  torej  sem ih sam vgradiu  z malo straha samo začeli  ampak  veselo končali...
no se pa lepo obnesejo ... z potmnjenimi šipami  ponoči  pridejo praw senzorji  ;)))
Lp iz Kp :emot46:

dagi_m

no  gigo nevem kakšen je pogled iz tvojega XM-a  ampak iz xantie break
je pa na retrovizorje :S  Nikoli konca...

deyo

Xandrej

Zato pa se vozi na ?pegle. Je pa dobra stvar sigurno. Bom rekel, da selm prej enako govoril kot gigo (imam izpit za tovornjaka) pa nikoli nisem imel problema s parkiranjem, moj avto jih je imel serijsko in bom rekel ?e ena razvada v pozitivnem smislu.

dagi_m

kupu sem ih  prek interneta  trgovina mobi planet iz celja
pošljejo pa na dom

031 777 433
info@mobiplanet.net

cena pa je 69.99€ 1 leto garancije

no dobiu sm za 5o€ ker nas je naročilo več...

Senzorji  se pa lahko barvajo....

gigo

Citat od: dagi_m;31064no  gigo nevem kakšen je pogled iz tvojega XM-a  ampak iz xantie break
je pa na retrovizorje :S  Nikoli konca...

Sam za info. Sem imel Xsaro break - karavan.

deyo

@Gigo

Jaz imam doma tudi Astro karavan pri kateri ne rabiš nobenega parkirnega senzorja, imel sem dosti razli?ih avtomobilov pri katerih senzorjev nisem potreboval, pri Xantiji pa nikoli ne vem : ali bom zadel oviro (zid, korito za roče,drog,...) ali ne, ker je totalno nepregledna zadaj.

P.S. Vpračaj garaža :emot68:.

JozeG

V ?etrtek sem naročen za vgradnjo zadaj.
?e bi jih vgradil pred pol leta, bi bila investicija ?e povrnjena.

LP

JozeG

garac

in jože, za kateri model si se odločil in koliko € je zamenjalo lastnika?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/