C5 break v Novem Mestu pri Fine Cars

Začel/a parovelb, Januar 28, 2008, 09:34:43 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

parovelb

Rabim pomoč. Ali kdo pozna te fante? Mi lahko kdo preveri vozilo, da ne hodim iz KP.
vedno piha kontra.....

Xandrej

Razbit je bil.

Ker je sovoznikov airbag v armaturi nikoli nih?e ne more tega nazaj naret, da nebi zijalo stik pri sovoznikovem predalu. :BigThumbs:

parovelb

Kako pa sploh to vidiš na sliki? Sigurno imaš bionično oko od Steva Austina!!!
vedno piha kontra.....

Xandrej

greš na avto net pogledaš večjo sliko in vidiš...

Tudi volan je malo preveč nov... Sicer pa zaradi mene idi pa kupi.

Francl

Saj piše da je nekaramboliran! (vsaj trenutno je tako videti)
Sem šel prav pogledat svojega, ?e kaj zija pri airbagu. Videti je tako, da ni kaj videti. Zgleda enako. Tudi ?e je bil zaleten, je vsaj solidno popravljen.
Res pa je, da je nujno avto videti v živo in narediti en krog.
?e bi bil naprodaj pred tremi meseci, bi ga mogoče vzel jaz.
:Hammer3:

Xandrej

Marsikaj piše. Jaz sem samo povedal kako je za videt iz slik naredi pa vsak posameznik kar hoče. :Hammer3:

dvorjan

Presneto malo km za tak avto. Ostalo je pa ze Xandrej povedal - sicer pa ce nisi sam vesc pregleda avtomobila, naj gre obvezno mehanik s teboj.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

parovelb

vedno piha kontra.....

Dr. MadMan

Tale avto je imel totalko. Menjana oba airbaga in prevrteni kilometri za 100.000km. Poglejte pedale in airbage. Definitivno airbagi so novi pedale pa ne znucaš tolko v 57.000 km. Še na najini Xantiji ki ima 260.000 km niso pedali tolko znucani.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

zxar II

Jaz sem iz NM, pa zelo blizu te firme stanujem, tako da mi za foruma?a ne bi bilo odve? iti pogledati, narediti kako dodatno fotko,...

Prodajalca bežno poznam, pri njem sta kupila avtomobile dva znanca in sta ?e vedno zadovoljna.

Avtomobili ki jih močakar uva?a so mislim da iz okolice Rima, moč je pedanten in sam izbira kaj bo vzel, po mojem mnenju njegovi avtomobili niso tako kot večina v SLO uvoženih biv?i taxiji, rent-a car-ji ipd.

čas imam v ?etrtek, ?e je nuja in ?e bo moč tam, lahko tudi danes.

NaceM

Je ?e bilo na drugem forumu govora.. 57.000 km za HDI (diiiiiiiiiiiizl) ma?ino letnika 2004? Ti so pa ne samo mal, ampak kr fejst vrteli nazaj!

Gox

Citat od: NaceM;28713Je ?e bilo na drugem forumu govora.. 57.000 km za HDI (diiiiiiiiiiiizl) ma?ino letnika 2004? Ti so pa ne samo mal, ampak kr fejst vrteli nazaj!

Tudi pomojem da je to res. Sicer močno bi bilo da se je nekdo tako malo vozil (Redke izjeme, ki se prodajajo preko vez in niti ne pridejo do oglasov na netu, ker se prej prodajo), samo glede na stanje na trgu C5-k, je najverjetneje števec prevrten.

Lp
Goran

parovelb

jasno.... upanje zadnje umre, ampak vedno umre..... dobit preverjenega C5 je umetnost....
vedno piha kontra.....

zupi13