Luči + ostalo na C5

Začel/a NaceM, Januar 20, 2008, 10:46:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

NaceM

Pozdravljeni,
verjetno bom nabavil C5 (I), pa me zanima par malenkosti, ?e bo kdo pomagal bom zelo vesel.
In sicer.. Zelo me zanima, kako je s pri?iganjem luči na C5, se da narediti tudi na "auto" (da se pri?gejo same in ugasnejo) ali je to odvisno od opreme?

Nadalje me pa zanima, ?e kdo ve kakšna je razlika pri C5 (I) pri opremi verzije "Chrono", "Exclusive" in "Elegance"?

Za vsa pojasnila bom zelo, zelo hvale?en!

LP

Xandrej

Ko kupiš slovenski avto je to ?e nastavljeno v računalniku se to sprogramira oz. nastavi. Glede opreme pa je bilo pri nas: X, SX, Exlusive. Vse ostalo je bilo delano za tuj trg. Pa ?e nasvet: Dobro pre?ekiraj uvožen C5 dizl ker ti avti niso bili za po kruh se peljat v nedeljo. Raje pla?aj malo ve? pa kupi preverjen avto od znanega lastnika.

dvorjan

Tocno tako, kot je Xandrej povedal. SLO cepetke imajo samodejni vklop dnevnih luci. In tudi pri nas omenjenih imen opreme ni bilo, razen Exclusive. Pa res se pazi rabljenih dizlov, ker jih je vecina v ubogem stanju - sem videl dva, pa sem videl prevec ... Sicer pa imas tem o nakupu C5 zdaj ze kar nekaj - vzemi si urico casa in vse preberi ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

xsarar

Potem imam pa res srečo, da se že 2 leti in pol vozim kot 3. lastnik C5-ke, uvožene iz Italije, brez da bi kaj večjega šlo, razen standardnih napak C5 vozil (zadnje okno, motorček deljene klime, sopotnikov predal se ne odpira več počasi, varnostna pasova se spredaj težko navijata).

Skratka hudičevo srečo imam, kar berem po forumih.
Moj prvi je bil AX.