Display za uro in temperaturo

Začel/a limonca, Januar 13, 2008, 11:54:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

limonca

?ivjo!

Mam problem, ki se mi je ?e tretji? ponovil, imam namreč ?e tretjega xm-a.
Ko sem avto kupil je display za uro in temperaturo normalno delal, ko pa sem naredu "dva kroga" je zadeva crknila. Osvetlitev sicer deluje, vendar se ne izpišejo podatki. A mogoče kdo ve v čemu je problem??

Aja pa ?e to - kje sploh je ta termometer za temperaturo montiran??
Ne vozm druzga k citroena

mirchi

Termometer je v levem ogledalu,verjetno je napaka v konektorjih ?e se ti je pa napaka pojavila v zelo mrzlem vremenu je pa preprosto zamrznil
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

limonca

v bistvu se mi je to ?e poleti zgodilo pa hec je v temu da tud ure ne prikaže ve?.....  Pa sem ?e razdrl armaturo pa konektorje sčistil pa mi kljub temu ne dela....
Ne vozm druzga k citroena

gigo

Ali je stik na nekemu spoju al pa je šel kvragu prikazovalnik.

Najpogostej?i problem je tule...
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

psihopat100posto

na mojem ne dela levi prikazovalnik, ostalo zaenkrat še vse! :)
lp

Mike666

Na mojem tudi ne dela pa hvala bogu da tak rado crkuje vse drugače klinc gleda forume potem se nebi meli kaj za pogovarjat ?e bi vse delalo! he hehehe

psihopat100posto

no še malo off topic: je nabavil kolega novo hondo civic limuzino pa smo šli se peljat, notranjost futuristična,vse polno lučk in displejev, zgleda fenomenalno res, vsaj meni. samo sem glih študiral, kaj ko bo to začelo crkovat čez kake 3-4 leta, kolega pa ima 7 let kredita! lol

mirchi

Ej sorry ampak da bi japoncu elektrika crknla?Me da bi jih hvalil ampak malo morgen
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dvorjan

Citat od: mirchi;27521Ej sorry ampak da bi japoncu elektrika crknla?Me da bi jih hvalil ampak malo morgen

Seveda bo vse crknilo, kaj pa mislis ... Niso to 80. leta, ko so se morali Vzhodnjaki se uveljaviti, sedaj lahko tudi oni "fusajo", cetudi vcasih nehote. Pac je material tako poceni in posledicno slab, da zal nimajo izbire.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

psihopat100posto

pa tudi od rezervnih delov se dobro služi, recimo polosovina P607 na servisu malo nad 500 evri!!! obnovljena 300!!! kaj šele da kaj hudega gre! prednja hidravlična lajtunga komplet za XM-a cena 500 evrov, ponaredka ni, take cifre som marsikateri avto peljale direkt na odpad ali za dele namesto v popravilo.
lp

janko1

Da ne odpiram nove teme, me zanima  zamenjave levega displeja v XM-u druge serije z displejem iz prve serije. Hvala za odgovore!