Citroen in Pariz

Začel/a Gox, Januar 03, 2008, 07:59:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Okoli novega leta sem se potikal po Parizu, seveda sem pokukal v vsako odprto trafiko in poleg tega poslikal ?e vse Citroene, ki so mi prekrižali pot ...

Slik je kar nekaj, tako da bom vsak dan kakšno dodal, da vidite kaj se vozi po francoski prestolnici ... tako na oko bi rekel da prevladujejo Xsare Picasso in C4-ke ... starejših citroenov sem našel zelo malo.

LP
Goran

Gox

Gox

Gox

Gox

?e dva v težavah :-)

Xsara je prvi dan dobila lisice, drugi dan je bila na druge mestu malo bolj naprej ?e vedno z lisicami ... mašina pa 1.8 D, kar mislim, da je pri nas redkost.

aygo

A tisti BX je bil pa za rezervne dele?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Se je pokvaril, pa so ga porinli kar na plo?nik.

Gox

?e malo starejših citro Parižanov.

Gox

?e nekaj slučbenih v tujini ...

Gox

?e nekaj zanimivih stavb :-)

gigo

Kaj si morda našel tisto tablo servisa za citroene?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Ne nisem našel ... se nisem gibal tam kjer bi lahko to imeli, oziroma ne vem kje bi jo dobil ... V trafikah tega itak nimajo, v ?oping centrih tudi ne. Edino na kakem bolj?jem sejmu, sam nisem vidu nobenega.

Komaj sem par modelčkov našel, je toliko ljudi na novoleto v Parizu, da je vse pokupljeno.

LP
Goran

deyo

Citat od: Gox;26704?e dva v težavah :-)

Xsara je prvi dan dobila lisice, drugi dan je bila na druge mestu malo bolj naprej ?e vedno z lisicami ... mašina pa 1.8 D, kar mislim, da je pri nas redkost.

A 1.8D pri nas sploh vozijo po cestah???

Gox

?e nekaj Citroenov v Parizu ...

Gox