Kam na servis s C4?

Začel/a montblanc, December 11, 2007, 10:51:32 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

montblanc

Pozdravljeni! V kratkem imam namen postati lastnik citroena, in ker ?e nisem bil lastnik nobenga avandgardnega francoza me zanima kam peljati c4-ko na servis nekje v bli?ini Litije. Ima kdo kako idejo? Nekaj sem ?e prebral na tem forumu o tem modelu ampak kak nasvet vedno prav pride. C4-ka verjetno tud ne bo nova zato me ?e zanima na kaj je treba bit posebej pozoren (C4 coupe). Kater motor se najboljše obnese? Ali ?e drži, da so citroeni kot ladije na cesti? Moj znanec, ljubitelj citroenov predvsem starih, pravi da plavajo na cesti, nič lukenj nič kamen?kov ampak verjetno misli na hidravli?ne modele. Hvala vsem za kak nasvet, bom zelo vesel, pa sre?no vožnjo.

garac

najprej se odloči, ali rabiš dizla ali bencinca? Kakšne fure imaš?
Servis merlak drenov gri?, jerov?ek grosuplje, o tem smo ?e veliko govorili.
Sicer ti bodo najbolje podvedali drMare, jozeG, _janez_ iz lastnih izku?enj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

montblanc

Vozim se dnevno na relaciji Litija-Ljubljana in občasno Ljubljana-Gornja Radgona

bramar

Vsekakor je dobro najprej poizkusiti na najbli?jem servisu, razen, ?e je na slabem glasu.

Citroenovc

Da ti pomagam pri dilemi - punca ima Xantio2; njen oče ima Berlinga. živijo v Kresnicah. Na servis vozita k Jerov?ku.
Njen oče ima ogromno izku?enj z raznoraznimi mehaniki, ker je sam odličen avtoelektrižar - in pravi, da je pri Berlingu izjemno zadovoljen z dvema zadevama:
- kvaliteto avtomobila,
- doti?nim serviserjem.
OK

LP
Primož

alespot

jaz vozim citroena že 10 let in sem zelo zadovoljen z žgajner servisim v Rogaški Slatini!
Vem da so zadovoljni tudi drugi saj sem se pogovarjal z gospodom (skupaj sva pripeljala avto na servis) ki vozi k njim avto iz Portoroža.
Imajo tudi spletno stran kjer so tudi ceniki servisov.
http://www.zgajner-servis.com

SEBA78

Pozdravljeni sem tudi ponosen lastnik nove c4, sem pa iz Maribora, kateri servis pa priporočate za Mb. (avtomobil še v garanciji) hvala.
Lp.