Koda v?iga

Začel/a mkadis, December 09, 2007, 06:24:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

daj pokli?i prosim, ne hitro obupat cifro, ki sem ti jo dal na zs
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dobek

bom povprasal znanca ki ima pizo servis, ce je kaka opcija...javim, ko bom kaj vec vedel
:burn:

deyo

Znanec, ki je imel enak problem kot ti je zamenjal računalnik, ker drugače ni ?lo (kot je napisal @tct).

dobek

samo se eno vprasanje...a odkar si nazaj priklopil, nisi nobene kode vtipkal, ali si na slepo probal, pa ga zaklenil?

psihopat100posto

Pa upam, da boš  od prodajalca zahteval povrnitev zneska kode, to da ti je prodal avto brez kode je njegov feler, se da iztožit 100%! :) jaz sem za svojega  dobil kodo zraven, samo še nisem nič tipkal po tipkovnici, me je tudi strah da kaj ne zašteka! :)
lp

deyo

Kaj te ?e bit strah. Poskusi? vtipkat - spremenit kodo in to je to. Skoraj da ne moreš zajeb**. boš vsaj videl, ?e ti je prodajalec dal pravo kodo :).

Po drugi strani pa...Bolje vrabec v roki kot golob na strehi.

Xandrej

Sicer sem pozen ampak: Ni ?ans... Zdaj si si naredil biznis.:argue1: Drugi računalnik. Jaz sem to pustil pri miru ko lava dok spava ej... Niti enkrat se je nisem niti dotaknil...

gigo

Andrej, dej se ti pozanimaj kam je tisti lastnik moje bežtje takrat poslal avto bypasirat codo v?iga. Nekdo je to opravil na moji bežtji ali tam iz va?ih koncev pa mu potem sporoči.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

fantje v zmoti ste, ni treba nov računalnik. Sam je pa jeba mehansko odstranit zaščito z bosch pumpe, tako, da tudi zato ni poceni.
Najprej je treba eno plehnato ?katlo odstranit, ki ima vijake narejene tako, da se ostrgajo, pa da noben ključ ne paše.
šele potem odstranič blokado in lahko Naštimaš direkt.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mkadis

@garac: žal ne morem sprejemati ZS, ker nimam 20 postov. (mkadis1@gmail.com je moj mail, ?e mi lahko pošlje? sem prosim)

@dobek: sem probal ?e približno 150 kod od 9999 :ahh1: po vsaki tretji napa?ni, se ti zaklene tipkovnica za eno minuto, vendar ?e je izklopi? in nazaj priklopi?, lahko takoj spet poskusi?

@psihopat: Na podlagi ?esa pa naj zahtevam povrnitev stro?kov? Naj dam na servisu njegov naslov? Lahko se seveda izterja fizično, ampak ali obstaja kakšen pravni postopek, s katerim ga lahko "zjebem"?

Danes mi je ?e en (mislim da ?esti) mehanik rekel da sploh ni problema, da naj mu ga kar pripeljem, on to zna :BigThumbs: Bomo videli v sredo ko pride iz dopusta ?e zna ali pa se samo preserava.

dobek

evo, to sem dobil odgovor:

Citat... ECU se je zaklenil 30 sec po priklopu tipkovnice... rešitev najti pravo staro kodo (ki je v ECU in ne v tipkovnici) ali ugibati npr.1111, 2222, 1478,... v glavnem imajo stranke kombinacije oblike L ali T, ali rojstne datume ali letnice, ali ???????? drugače pa odklepanje ali blokada kode pride 100?+... mogoče ?e kaj manj...

psihopat100posto

bom vprašal brata odvetnika, kake šanse imaš. javim ta vikend! :)
lahko pa tudi  probaš skleniti ustni dogovor z prodajalcem, ker če pomisliš je to skoraj enako kot da ti proda avto z pokvarjenim ključem. pa v 8 delovnih dneh lahko eventualno tudi avto nazaj odpelješ(odšlepaš :)) in vzameš denar nazaj.
lp

mkadis

?e vedno čakam na mehanika, zato sem malo pregledal diagrame v autodati.
Prosil bi kakega štromarja ali pa poznavalca, ?e mi lahko razloži, kaj je treba prevezati, da se zaobide ta "immobilizer".

@psiho: Tej pa javi prosim, da vidimo ?e se spla?a :)

mkadis

Evo, avto sem včeraj dobil od mehanika, gre :)

Zdaj je pa drug problem...nobena lučka v armaturki ne gori. Je ?e kdo imel podobno težavo? Gorele niso ?e prej, tako da ni mehanik kaj zjebal :)

LP

gigo

Varovalka? Rele? Si preveril?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens